Ultimele zile de inscriere pentru finantari nerambursabile de 32.000 de euro

tara lui andreiProiectul „Fabricat in Tara lui Andrei” oferă finanțări nerambursabile de până la 32.000 de euro pentru afacerile sociale câștigătoare.

Pana pe 6 iulie 2015, antreprenorii, reprezentanții SRL-urilor, PFA-urilor, întreprinderilor individuale, ONG-urilor etc., se pot înscrie în competiția „Fabricat în Țara lui Andrei”, în cadrul căreia OMV Petrom oferă finanțări totale de peste 350.000 euro și doi ani de consultanță pentru crearea de afaceri sociale.

Ai o idee sau un plan care poate deveni afacere și răspunde unei probleme sociale cheie din cele 29 de comunităţi parte din proiect? Cele mai bune 35 de înscrieri vor primi sprijin financiar și training pentru a se dezvolta la nivel de plan de afaceri. Dintre acestea, 10 planuri de afaceri câștigătoare vor primi finanţări nerambursabile de până la 32.000 euro şi un an de consultanţă de tip incubare de afaceri în domenii cheie precum: management financiar, legislativ, marketing şi distribuţie.

Mai multe detalii despre finantarile oferite si despre antreprenoriat social, puteti afla prin e-mail (fabricat@taraluiandrei.ro) sau la telefon 021.528.21.23.

Post Your Thoughts