Executivul CNIPMMR

 

mirabela-jianu

 

Lavinia Mirabela Jianu, Director Directia Proiecte
Lavinia Mirabela Jianu are 10 ani experienţă în domeniul managementului de proiect. A absolvit Academia de Studii Economice Bucuresti (licenţă: Management; master în managementului IMMurilor), fiind şi doctorand în cadrul aceleiaşi universităţi. Începând cu anul 2006, a făcut parte din echipele de management şi implementare a peste 30 de proiecte în calitatea de manager de proiect, coordonator, cercetător şţiintific, expert tehnic sau trainer. Proiectele gestionate de Direcţia Proiecte în perioada 2012-2016 au o valoare de peste 20 milioane de euro.

oana-bara

Oana Mihaela Bâra, Director Direcţia Proiecte
Oana Mihaela Bâra are 10 ani experienţă în domeniul managementului de proiect. A absolvit Academia de Studii Economice Bucureşti (licenţă: Management; master în managementului IMM-urilor), fiind şi doctorand în cadrul aceleiasi universităţi. Începând cu anul 2006, a făcut parte din echipele de management şi implementare a peste 30 de proiecte în calitate de manager de proiect, coordonator, cercetator ştiinţific, expert tehnică sau trainer. Proiectele gestionate de Direcţia Proiecte în perioada 2012-2016 au o valoare de peste 20 milioane de euro.

 

anaAna Bontea, Director Departamentul Juridic şi Dialog Social CNIPMMR

Absolventă a Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Drept. A urmat un master în domeniul “Relaţii de Muncă şi Industriale” în cadrul Facultăţii de Drept, Universitatea Bucureşti. A urmat studii aprofundate în domeniul “Drept comunitar”. Din anul 2003 este angajată în cadrul Departamentului Juridic şi Dialog Social, iar din anul 2007 este reprezentantul CNIPMMR în cadrul Comitetului Economic şi Social European. Ana este unul dintre specialiştii recunoscuţi la nivel naţional, pe dreptul muncii, implicarea ei în modificările legislative iniţiate de către CNIPMMR, fiind majoră.

 

camelia-cristofCamelia Cristof, Şef de cabinet al preşedintelui CNIPMMR
Cu o bogată experienţă în domeniul secretariatului, o înclinaţie nativă spre detaliu şi comunicare, Camelia este interfaţa dintre preşedinte şi mediul extern organizaţiei. Este totodată şi unul dintre traducătorii Cartei Albe a IMM-urilor, în limba engleză. De asemenea, asigură o relaţie constantă cu membrii Colegiului de Excelenţă în Afaceri, fiind preocupată de atragerea de potenţiali sponsori pentru activităţile majore ale organizaţiei. Având în vedere prezenţa preşedintelui în cadrul unor evenimente academice, ştiinţifice, administrative, Camelia se ocupă de crearea prezentărilor şi de design-ul acestora.

 

iuliaIulia Sîrbu, Specialist Comunicare şi Relaţii Publice

A absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, realizând ulterior și un master cu specializarea “Consultanţă în management şi dezvoltarea afacerii”.

În cadrul CNIPMMR Iulia coordonarea departamentului de comunicare și PR, realizează și implementează politica de comunicare și PR a organizației, pune în aplicare planuri de comunicare, gestionează imaginea companiei, organizează conferințe de presă și concepe și realizează evenimentele organizației împreună cu echipa CNIPMMR.

Fiind pasionată de dans și adepta unui stil de viață sănătos, Iulia este și instructor autorizat de Zumba Fintess.

 

Mihnea Câmpeanu, Consilier CNIPMMR

A absolvit Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, specializarea – drept, din cadrul Universităţii Creştine „Dimitrie Cantemir” din Bucureşti şi programul de masterat „Dreptul Muncii, Relaţii de Muncă şi Industriale” din cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti. În cadrul CNIPMMR ocupă funcţia de consilier, având responsabilitatea mentenanţei și îmbunătățirii platformelor de comunicare ale consiliului. De asemenea, se ocupă și cu publicarea/compunerea articolelor de interes pentru IMM-uri.

Este pasionat de ciclism, obținând în anul 2017 titlul de Super Randonneur, reușind să parcurgă brevetele de anduranță de 200, 300, 400, respectiv 600 km. pe teritoriul României.

Post Your Thoughts