A început numărătoarea inversă: CNIPMMR lansează prima ediție a competiției The Big Pitch România!

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) în parteneriat cu Anglia Ruskin University din Cambridge și Academia de Studii Economice București lansează în premieră în România – „The Big Pitch”, o competiție dedicată ideilor de afaceri și tinerilor întreprinzători. The Big Pitch va conecta întreprinzători de succes și business angels cu tineri întreprinzători aflați la început de drum, în căutare de finanțare şi sprijin pentru planul lor de afaceri.

Competiția The Big Pitch s-a lansat oficial azi, 9 iulie 2013, prin deschiderea înscrierilor pe site-ul oficial www.thebigpitch.ro și oferă absolvenților Școlii ANTREMAN oportunitatea unică de a-și susține și dezvolta ideea de afacere. Concurenții au șansa să își prezinte ideea și planul de afacere și să câștige marele premiu în valoare de 10.000 de euro.

Competiția, organizată de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România în cadrul proiectului ANTREMAN – Înființarea Școlii de Studii Antreprenoriale și Manageriale-modalitate inovativă de promovare a antreprenoriatului în România, cofinanțat din FSE prin POSDRU 2007-2013, se va derula pe o perioada de două luni și va fi împărțită în două etape: filmul de prezentare (the Video Pitch) – toți candidații vor depune un videoclip de prezentare de maxim 2 minute și prezentarea în fața juriului și a publicului (the Live Pitch) – cei mai buni dintre cei mai buni își vor prezenta ideea de afaceri în fața unui juriu și a unui public.

Persoanele interesate care vor să se înscrie la The Big Pitch trebuie să se asigure că și-au înființat deja o firmă, ideea lor de afacere se adresează unei piețe viabile cu potențial de creștere și își pot vinde ideea într-un filmuleț de maximum două minute (folosind un webcam, telefon sau cameră foto) încărcat pe site-ul competiției.

Cele mai bune 10 idei de afaceri vor primi premii în bani în valoare de 10.000, 5.000 și 3.000 de euro, respectiv câte 500 de euro pentru finaliștii ocupanți ai locurilor 4-10, dar și vizibilitate, precum și posibilitatea de a stabili parteneriate sau de a primi sfaturi pentru implementarea ideii în cadrul Marei Finale care va avea loc pe 5 septembrie 2013.

Pentru mai multe detalii sau înscriere viziteaza www.thebigpitch.ro

Post Your Thoughts