Înscrie ideea ta de afaceri în perioada 25.07-16.08.2013 pe site-ul oficial al competiției The Big Pitch – www.thebigpitch.ro și te poți afla printre norocoșii care au șansa de a câștiga 10.000 de euro!

Prima etapă a competiției The Big Pitch vizează trei pași foarte simpli:

Pasul 1 sau Ideea – E cel mai greu… Să ai o idee genială… Poate fi orice: de la un produs nou, un site, o întreprindere socială, o aplicație smartphone…Suntem deschiși în privința ideilor!

Pasul 2 sau Filmulețul de prezentare – Înregistrează un filmuleț de 2 minute în care îți prezinți idea și încarcă filmul pe www.thebigpitch.ro până pe 16 august 2013, ora 17. E obligatoriu să ne spui: care e ideea ta, cine o va cumpăra și de ce, cât de mare e potențiala piață!!

Pasul 3 sau Anunțul – Cel mai important: nu uita să îți promovezi ideea! Vizitatorii site-ului vor vota online iar voturile lor vor face diferența între cine merge în Etapa a 2-a și cine nu – așa că dă de veste, folosind orice mijloc ai la dispoziție – Facebook, Twitter sau chiar discuții și evenimente!

Până în prezent 3 idei grozave au „spart gheața” și adună zilnic zeci de voturi. Prima ideea înscrisă îi apaține lui Claudiu Tudorache care intenționează crearea unei firme de IT de outsourcing pentru companiile mici și mijlocii care să se ocupe de securitatea informației și protecția împotriva atacurilor cibernetice. Ideea Crinei Grigore se numește Mr. Mentorus și este un program de cursuri de mentorat și dezvoltare personală pentru copii, care urmărește dezvoltarea aptitudinilor necesare în interacțiunea zilnică a viitorilor adolescenți, prin educație non-formală și activități interactive. Cea mai recentă idee înscrisă aparține echipei formate din Crina Din și Alexandra Nemțoiu al căror scop este să ofere tuturor celor interesați de o evoluție continuă pe plan profesional și personal, oportunitatea de a se autoeduca în funcție de alegerile proprii, investind de asemenea în proiecte sociale.

Dacă vrei și tu să fii printre ideile premiate nu uita că data limită de înscriere este 16 august 2013 și fiecare vot te ajută să mergi automat în Marea Finală care va avea loc pe 5 septembrie 2013!

Pentru mai multe detalii sau înscriere viziteaza www.thebigpitch.ro sau scrie-ne pe adresa office@smeprojects.ro.

Competiția este organizată de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România în parteneriat cu Universitatea Anglia Ruskin din Cambridge și Academia de Studii Economice București,  în cadrul proiectului ANTREMAN – Înființarea Școlii de Studii Antreprenoriale și Manageriale-modalitate inovativă de promovare a antreprenoriatului în România, cofinanțat din FSE prin POSDRU 2007-2013.

Post Your Thoughts