Angajarea legala, motivarea si evaluarea salariatilor

Ultimele locuri la SEMINARUL NATIONAL  

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), confederatie patronala reprezentativa la nivel national, are placerea de a va invita sa participati la Seminarul National cu tema: „Angajarea legala, motivarea si evaluarea salariatilor”, care va fi organizat in Bucuresti, pe data de 31 Octombrie 2012, la sediul CNIPMMR, situat in P-ta Walter Maracineanu, Intrarea 1, Et. 1, Sala A, Sector 1, Bucuresti.Seminarul National este 90% aplicativ si asigura:1. Informarea completa a participantilor cu privire la:

  • aplicarea corecta a dispozitiilor Codului Muncii, cu modificarile si completarile ulterioare;
  • cadrul legal si formele de angajare a salariatilor, ucenicilor si zilierilor, stabilirea criteriilor de performanta si procedura evaluarii salariatilor, oportunitati si amenintari;
  • negocierea clauzelor contractului individual de munca si ale contractului colectiv de munca la nivel de unitate avand ca obiect evaluarea, motivarea salariatilor si pachetul salarial;
  • cadrul legal si bunele practici la nivel national si european.

2. Rezolvarea de spete, prezentarea de cazuri aplicative si bune practici in domeniul angajarii, motivarii si evaluarii salariatilor.

3. Dobandirea de abilitati practice, modele si formulare cadru pentru actiunile necesare a fi initiate in scopul angajarii, motivarii si evaluarii salariatilor.

4. Rezolvarea unei probleme punctuale a fiecarui participant la seminar in domeniul relatiilor de munca.

Lectori: Prof. Univ. Dr. Ovidiu Nicolescu (Academia de Studii Economice) si Ana Bontea (Membru in Comitetul Economic si Social European).

Invitati: Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Inspectia Muncii.

Formularul de inregistrare trebuie completat si transmis pe e-mail (pr@cnipmmr.ro) sau la nr. de fax +4-021.312.66.08 pana cel tarziu la data de 30 octombrie 2012.

Taxa de participare este de 600 lei/participant, fara TVA de 24% (744 lei, cu TVA inclus), care trebuie achitata pana cel tarziu la data de 30.10.2012 si cuprinde: suport de curs, caiet de seminar cu modele si formulare cadru, pe CD, Diploma de participare, tratatie welcome coffee, 2 pauze si Dejun bufet suedez si Bonus practic: rezolvarea unei probleme punctuale a participantului. Bonus facultativ: participantii vor avea posibilitatea sa participe la un training de impact, in regim gratuit, vizand cresterea performantelor in domeniul afacerilor si vanzarilor asigurat de Dynamic Human Resources, cu 10 ani de experienta si un portofoliu de clienti variat – www.dynamichr.ro.

Reducere de 15 % din taxa de participare pentru inscrierea la adresa de e-mail: pr@cnipmmr.ro, la nr. de fax: 0213126608 sau pe formularul on-line de pe portalul www.immromania.ro si incasarea taxei de participare pana la data de 26.10.2012.

Partenerii sustinatori ai Seminarului National, care vor prezenta solutii si oportunitati pentru intreprinderi, sunt Sodexo Pass Romania, Microsoft Romania, Tempo Creative Group si Dynamic Human Resources.

Partenerii media sunt: www.immromania.ro, Finantare.ro; BestJobs.ro; LISTAFIRME, Avocatnet.ro, Calendar evenimente, ClubAfaceri.ro, Business Woman, CentruldePresa.ro, COMPUTERWORLD.

Pentru relatii suplimentare, persoana de contact este Oana Dasca, Sef Departament PR CNIPMMR, telefon: 4-021.312.68.93;
fax +4-021.312.66.08; mob. +4-0745.343.224, e-mail: pr@cnipmmr.ro.

Organizator: Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania

Data: 31-10-2012

Locatie: Sediul CNIPMMR

Adresa: P-ta Walter Maracineanu, Intrarea 1, Et. 1, Sala A, Sector 1, Bucuresti

Materiale multimedia:

descriere-eveniment-510.pdf   Descriere eveniment
formular-inregistrare-510.doc   Descarca Formular Inregistrare

Post Your Thoughts