Leier Brikston – un brand puternic, mai rezistent decat prevede legea!

Brikston Construction Solutions SA este unul dintre principalii producători ai pieţei româneşti de materiale pentru zidării. Din anul 2018, compania este parte componentă a Grupului Leier, cu o experienţă de peste 50 de ani.

Atenția deosebită acordată tehnologiei a condus la fabricarea unor produse de zidărie care au un standard ridicat calitativ. Astfel a rezultat gama de caramizi și blocuri ceramice Leier Brikston, cu un grad înalt de rezistență la compresiune. Blocurile ceramice sunt proiectate să reziste la cutremurele din România şi Republica Moldova, unele dintre cele mai intense din Europa.

Fabrica Leier Brikston de la Iasi are în prezent aproximativ 200 de angajaţi şi o capacitate de producție de peste 400.000 mc de cărămidă pe an, fiind cea mai mare capacitate instalată într-o singură locație din România. Cu o rețea de distribuție extinsă în toate judeţele României și în Republica Moldova, Leier Brikston a dezvoltat de-a lungul timpului relații de parteneriat bazate pe încredere și respect cu toți colaboratorii.

Compania are în prezent un portofoliu extins de produse cu mai multe game: Formate mici de cărămidă şi Blocuri ceramice Leier Brikston, Buiandrugi Leier, Coșuri de fum Leier, Ţigla Leier Terra Rosa şi Elemente prefabricate de beton Leier.

Post Your Thoughts