Descrierea firmelor premiate

AUSTRO SOMES TRADING S.R.L.

Societatea infiintata in anul 2003 cu capital romanesc 100%. De la infiintare pana in prezent societatea s-a dezvoltat pana aproape de perfectiune in ceea ce priveste domeniul exploatarii forestiere si tot ce cuprinde acest domeniu silvic.

BACKSTAGE PRODUCTION GROUP INTERNATIONAL S.R.L.

Suntem in spatele unora dintre cele mai importante evenimente din Romania.Suntem specialisti in productia de evenimente si impartasim pasiuni comune.Suntem un generator permanent de idei tehnice vii si incitante.Suntem partenerul tau in gestionarea evenimentelor la nivel national regional si global.Furnizam inspiratie pentru fiecare eveniment pe care il coordonam.Suntem Backstage, incantati de cunostinta!

BALTUR SIB SRL

Baltur Sib este o companie cu capital integral privat infiintata in anul 1998, cu capital social de 1.300.000 lei. Obiectul de activitate este proiectarea si executia instalatiilor de incalzire, gaz, apa, electrice, aer conditionat, panouri solare, import echipamente termice si comercializarea acestora. Detinem certificare ISO 9001, ISO 14011, ONSTAT 1800i, autorizatii ISCIR si ANRE pentru toata gama de lucrari pe care le executam.Dispunem de dotarea tehnica adecvata si de personal de specialitate de inalta calificare.

BELOR ROMANIA SA

Belor Romania, companie care activeaza in domeniul importului si distributiei de ingrasaminte pentru agricultura, fiind unul dintre principalii traderi din Romania cu un volum de peste 200 mii tone ingrasaminte importate, o cifra de afaceri de peste 110 milioane de euro si o cota de piata la nivel national de aproximativ 10% in anul 2019. Compania noastra este subsidiara grupului german Belor Eurofert GmbH, holding infiintat in anul 2001, specializat in importul si distributia de ingrasaminte pe piata din Europa, avand un volum anual de peste 1,5 mil. tone marfuri tranzactionate pe piata europeana si operatiuni in 12 state cum ar fi: Germania, Franta, Italia, Finlanda, Suedia, Estonia, Lituania, Polonia, Ucraina, Bulgaria si Romania.

BRIKSTON CONSTRUCTION SOLUTIONS S.A.

Brikston Construction Solutions SA este unul dintre principalii jucători ai pieţei româneşti de materiale pentru zidărie. În anul 2018, compania a devenit membră a Grupului Leier, derulându-și în prezent activitatea sub brandul Leier Brikston.
Cu o producție anuală la capacitate maximă, Leier Brikston acordă atenție deosebită tehnologiei de fabricație, oferind o calitate superioară a cărămizilor şi blocurilor ceramice.
Dezvoltarea relaţiilor de parteneriat printr-o reţea extinsă atât la nivel naţional, cât şi în Republica Moldova, s-a realizat prin construirea unei echipe puternice si motivate de angajaţi.

CASADI SRL

Suntem prima Scoala particulara pentru soferi profesionisti autorizata dupa 1989. Organizam cursuri de perfecţionare si pregatire pentru obţinerea de atestate profesionale
pentru soferi marfa, personae, taxi, ADR, manageri, consilieri siguranta, profesori, instructori auto.
Concepem si livram programe de training de Conducere rationala, preventiva. Consiliem in transportul rutier.
„Calificarea conducatorilor auto reprezinta un factor de progres determinant pentru siguranta rutiera dar si pentru competitivitatea intreprinderilor.”

CIT – IRECSON CENTRUL DE INFORMARE TEHNOLOGICĂ SRL

CIT – IRECSON CENTRUL DE INFORMARE TEHNOLOGICĂ SRL asigura prin serviciile sale specifice in domeniul inovarii destinate agentilor economici, institutiilor administratiei publice centrale si locale, organizatiilor nationale si internationale.Asigura servicii in domeniul perfectionarii resurselor umane pentru dezvoltarea educatiei si culturii antreprenoriale bazata pe inovare, in managementul inovarii si transferului tehnologic.

COMET SSC SRL

Comet SSC este o companie reprezentativa in prelucrarea, corecta, a otelului beton.

Exploatand o serie de utilaje specializate, bine inchegate, in fluxul de productie, Comet furnizeaza toata gama de otel beton fasonat cu diametre cuprinse intre 6 si 42 mm, forme simple si complexe (in functie de proiectul clientului). De asemenea, realizeaza carcase pentru piloni forati de la diametre sub 100 mm pana la 1 500 mm si lungimi peste 20 000 mm. Capacitatea de prelucrare este de 1 500 tone lunar. Echipa tehnica a atelierului de fasonat, chiar si inginerii de vanzari, sunt de specialitate (ingineri metalurgi, constructori si specialisti in sudura) care au in vedere si calitatea executiei comenzilor. Transportul in santiere se realizeaza in parte cu mijloacele proprii, parcul auto fiind variat cu camioane intre 1,5 si 20 tone.

Comet SSC asigura si prelucrarea tablelor intre 0,5 si 120 mm cu dimensiuni de gabarit pana la 12 m, cu un utilaj CNC cu plasma si oxi-gaz.

De asemenea, asigura si prelucrarea primara a profilelor si tevilor, inclusiv mici confectii metalice.

CREATIV PROIECT SRL

Firma de proiectare in constructii – civile si industriale, anii de experienta si investitorii pentru care am lucrat ne recomanda: am lucrat proiecte diferite ca anvergura, de la realizarea de locuinte in sistem unifamilial, ori colectiv, pana la programe publice, cum ar fi scoli, gradinite, sedii de birouri pentru institutii, dar si programe de constructii industriale- hale productie, expunere (comerciale) si depozitare.

CUSTOM PRODUCTION EUROPE SRL

CUSTOM PRODUCTION EUROPE SRL produce si comercializeaza case de marcat inclusiv pentru piata din Romania.Totul inceput cu 5 persoane in anul 2006. In prezent se produc mai multe tipuri de imprimante termice si case de marcat distribuite in toate colturile lumii.Suntem le dispozitia dvs. pentru a va recomanda modelul optim de casa de marcat, necesara afacerii dvs.!

D.O. SECURITY GRUP PAZĂ ŞI PROTECŢIE SRL

Firma de paza DO Security îți oferă tot ce ai nevoie pentru a te simți în siguranță. Fie că e vorba de pază umană, sisteme de alarmă sau sisteme video, punem la dispoziție tot ce este mai inovativ la nivel global. Suntem experți în securitate și vrem să te ajutăm să-ți simplifici viața! Cu peste 400 de agenți de pază activi zilnic, ne ținem de promisiunea făcută acum 12 ani – să oferim servicii de securitate și control la un raport corect calitate/ cost . An de an ne facem temeinic temele și analizăm obiectiv nevoile pieței. În alte cuvinte, te înțelegem pe tine și găsim soluții pentru a te simți în siguranță în casa ta sau la locul de muncă. Dispunem de tehnologii de ultimă oră din domeniul securitatii pe care le implementam in locatia ta prin personal propriu avizat, atestat si calificat. Firma de pază DO Security deține toată logistica materiala, umană, toate avizele și licențele necesare pentru a avea grijă de tine, legal și profesional.

DAMIENA SRL

Executam foraje pentru cladiri rezidentiale, fundatii pentru poduri, ziduri sprijin, proiectare in domeniul feroviar.

DANUBIUS EXIM SRL

Danubius Exim este una dintre primele companii care au pus bazele si au consolidat piata echipamentelor fiscale din Romania, avand un rol activ in fundamentarea legislatiei fiscale. Misiunea sa de pionier in informarea, schimbarea si digitalizarea domeniului i-a confirmat pozitia de lider in cei peste 25 de ani de activitate.Danubius Exim gandeste intotdeauna spre viitor si spre solutiile care aduc valoare firmelor sau institutiilor din Romania, dar si economiei locale.

DEKONTA SRL

DEKONTA este o companie lider de mediu de competență internațională, specialiazată în servicii și tehnologii în protecția mediului, cu activități răspândite în Europa Centrală și de Est. Birourile sunt localizate în Republica Cehă, iar activitățile sale în exterior sunt realizate de sucursalele companiei din Rusia, Polonia, Serbia, Slovacia, Ungaria, Romania și Turcia.

DIDACTICA PUBLISHING HOUSE SRL

Înființată în 2004, Editura Didactica Publishing House deține un portofoliu de carte și jocuri cu adresabilitate din primele luni de viață. Acesta vine în sprijinul copiilor mici și preşcolarilor cu titluri atractive, axate pe dezvoltarea inteligenței emoționale și abilităților cognitive, în sprijinul elevilor, cât şi în sprijinul cadrelor didactice, oferind metode de predare alternative și complementare programei. Continuând această linie, în portofoliul editurii se află și numeroase titluri de parenting, titluri care abordează dezvoltarea copiilor într-o manieră actuală, bazată pe echilibru, blândețe și o relație corectă cu cei mici. De asemenea, Editura DPH a dezvoltat un portofoliu care urmărește dezvoltarea continuă a adulților, incluzând titluri care vizează antreprenori, freelanceri, profesioniști în diferite domenii. Titlurile din această categorie sunt orientate spre organizarea vieții profesionale și personale, life design, administrarea eficientă a bugetului, creativitate, leadership și multe altele. Puteți consulta întregul portofoliu de care al editurii aici: https://www.edituradph.ro/

ELECTRICA FURNIZARE SA

Cu o tradiție de peste 120 de ani în domeniul energiei și un portofoliu de peste 3,5 milioane de clienți, suntem în prezent liderul pieței de furnizare a energiei electrice din România și furnizor integrat de energie, gaze naturale și servicii cu valoare adăugată specifice industriilor în care activăm. Companie solidă, modernă și orientată spre client, care investește constant în oameni și soluții tehnologice avansate, suntem parte a Grupului Electrica – companie cu capital majoritar privat, listată cu succes la Bursa de Valori București și London Stock Exchange încă din 2014. Deținem licență pentru desfășurarea activității de furnizare energie electrică ṣi gaze naturale pe întreg teritoriul țării, indiferent de distribuitorul zonal, iar din iunie 2020 suntem prezenți pe piața producătorilor de energie electrică din surse regenerabile, aliniindu-ne astfel directivelor europene privind dezvoltarea sustenabilă a afacerilor.

ELECTROCENTER DUE SRL

ELECTROCENTER DUE SRL, infiintata in anul 2000, promoveaza dintotdeauna conceptul de instalatii electrice profesionale, venind cu solutii complete si la standarde inalte in proiectarea instalatiilor electrice, furnizarea de materiale electrice, executie si mentenanta pentru orice tip de instalatie electrica, aplicand in cadrul fiecarui proiect responsabilitate, profesionalism si inovatie.

ELEMO SRL

Elemo SRL, infiintata in anul 1994, executa lucrari de constructii si reparatii retele electrice aeriene de 0,4 – 20 – 110 – 220 – 400 kv, iar incepand cu anul 2006 am debutat si in domeniul proiectarii instalatiilor electrice de 0,4 – 110 kv.

ESPERANDZA-COM-IMPEX SRL

Esperandza este de 27 de ani pe piata romaneasca, fiind o societate implicata in comert input-uri pentru activitatea de productie agricola, servicii de depozitare cereale, activitati de productie agricola, comert cu cereale.

EUROGENETIC SRL

Eurogenetic este o companie specializata in vanzarea si distributia produselor petroliere si servicii de handling combustibil aviatie.A fost infiintata in anul 1994 si de-a lungul timpului a devenit una dintre cele mai importante din sudul si sud-vestul Romaniei. Eurogenetic detine 4 statii mixte ultramodernizate, complete (benzina, motorina, GPL) shop foods coffee, parcare, in judetul Dolj, Valcea, sub brand Rompetrol si 3 statii ultramodernizate, complete (benzina, motorina, GPL) shop foods coffee, parcare, brand Eurogenetic. Societatea detine si un antrepozit – combustibil aviatie.

FABERROM SA

Faberrom a pornit initial ca o afacere in domeniul confectiilor, dezvoltandu-se ulterior intr-unul dintre principalii jucatori de pe puata de spatii destinate inchirierii. Faberrom este locul unde afacerile, oamenii si pasiunile se intalnesc pentru a da nastere unui spatiu economic. Dezvoltam solutii care sa vina in sprijinul intreprinzatorilor si care sa se alinieze toto mai mult cerintelor pietei.

GAZ EST SA

Continuitate, evoluti, performanta.Gaze naturale furnizate pentru 33.000 de clienti casnici si non-casnici. Acreditata conform standardelor de calitate. Zi si noapte, PENTRU SIGURANTA SI CONFORTUL CASEI TALE!Experienta de 17 ani, ca distribuitor si furnizor licentiat ANRE.Sistem propriu de distributie gaze naturale – 380 km de retea.Tehnica informationala de ultima generatie pentru siguranta in exploatare.

GENERAL HUMAN RESOURCES SRL

General Human Resources SRL este un furnizor specializat de servicii de salarizare, administrare personal, consultanta privind legislatia muncii in regim de outsourcing. Echipa GHR are in componenta personal cu studii de specialitate si un inalt nivel de pregatire in HR avand 20 de ani de experienta in acest domeniu.

GREEN PIXEL INTERACTIVE SRL

GREEN PIXEL INTERACTIVE SRL este una din cele mai vechi si experimentate agentii de design web de pe piata din Romania, in continua crestere in ultimii 21 de ani. GREEN PIXEL INTERACTIVE SRLacoperă toate provocările interactive și de proiectare de la proiectarea site-ului web la campaniile integrate și planificarea experienței utilizatorului. O mare parte din ceea ce facem are legătură cu strategia, tactica, angajamentul și relațiile pe termen lung.Am lucrat in acesti ani pentru companii cum ar fi:Vodafone, Romtelecom, Banca Romaneasca, Connex/Xnet, Cosmopolitan, Domenia Credit, EuropaFM, FHM, Harper’s Bazaar, KissFM, ING, National Geographic, Pepsi, Ringier, Tarom, Unicef, BCR.

GREINER PACKAGING SRL

Investitie a concernului austriac Greiner, am aniversat in acest an 22 de ani, pastrandu-ne pozitia de cel mai mare producator de ambalaje din masa plastica pentru industria alimentara din Romania.Tehnologiile folosite sunt cele de termoformare, tipar, etichetare, etc.

HATY SRL

HATY SRL este o afacere de familie infiintata in anul 1994. Ne ocupam cu productia si prelucrarea lemnului de fag, iar produsele noastre se gasesc in case, birouri, hoteluri si alte locatii din intreaga lume.

HERAEUS ROMANIA SRL

Heraeus Romania SRL apartine de concernul tehnologic german, Heraeus, care este una dintre cele mai mari intreprinderi familiale din Germania (in Top 10) cu o cifra de afaceri de 20,3 miliarde Euro in 2018.Fabrica din Timisoara este prina investitie Heraeus din Europa de Est.pentru a castiga experienta si a forma propriul nucleu de specialisti in aceasta zona, s-a inceput cu un prim proiect de transfer al unei productii existente in Germania si Franta (materiale pentru industria electronica: pulberi metalice si flux necesare productiei de paste de cositorit, diferite tipuri de adezivi).Al doilea proiect este plasarea unei tehnologii complet noi pentru Heraeus si existenta la scara redusa pe plan mondial(productie de placute cu suport ceramic pentru electronica de putere: DCB-Direct Copper Bonding) si AMB (Active Metal Brazing).Patentele care s-au inregistrat deja pe aceste linii, arata faptul ca parti din ele sunt unice in lume.Proiectele care vor urma, vor fi tehnologii complet noi, ceea ce face din site-ul Timisoara un site cheie pentru Heraeus in Europa, a declarat presedintele Heraeus Electronics la ultimul site dialog meeting cu echipa din Timisoara.

HIGH-TECH CLIMA S.A.

HIGH-TECH CLIMA S.A. este o companie privata care face parte din grupul CEZ ESCO Romania si ofera servicii de proiectare si executie lucrari de instalatii mecanica si electrice pentru constructii civile si industriale.

IHB LANGUAGE TRAINING CENTER SRL

De 18 ani in Romania, International House Bucharest ofera servicii de inalta calitate colaboratorilor sai si este renumit pentru cursurile de limba engleza oferite.
De-a lungul existentei sale in Romania, International House Bucharest a pregatit peste 15.000 de angajati in peste 350 de companii multinationale, care opereaza in tara noastra in toate industriile.

INTELLIGENT LEARNING SRL

Centrul nostru de limbi straine reprezinta o alternativa moderna in invatarea limbilor straine, spre succesul profesional.Acoperim o gama latrga de cursuri personalizate pentru fiecare cursant in parte, modulelel fiind adecvate fiecarei varste- de la prescolari la adulti, pe domenii de activitate.Centrul Intelligent Laerning isi alege numai parteneri profesionisti precum Pearson, Helerber, Oxford.

INTERCONST 2005 SRL

Functionam de mai bine de 10 ani sub licenta pentru transport rutier de marfuri.Datorita experientei si investitiilor considerabile in parcul auto, atributele societatii noastre sunt: preturi competitive, promptitudine, profesionalism.Detinem 100 de autoutilitare, 100 bene si wlking floor, containere, autobasculante, prelate, livram peste 600.000 tone cereale anual, autorizatii DSV, asigurare CMR, certificare ADR, personal calificat.

JOVILA CONSTRUCT SRL

JOVILA CONSTRUCT SRL este un operator de drept privat, infiintat in anul 1996, care desfasoara activitati de furnizare/prestare de alimentare cu apa potabila si canalizare prin operarea administrarea si exploatarea infrastructurii tehnico-edilitare aferenta acesteia in localitati din jud.Prahova.Societatea detine licenta clasa a II a eliberata de ANRSC Bucuresti prestand servicii pentru cca.55.000 loc.

KEYSFIN SRL

KEYSFIN ofera informatii despre firmele din Romania si din strainatate, prin intermediul unor instrumente dedicate. Cu un portofoliu de peste 500 de clienti si peste 8 ani experienta in domeniu, KEYSFIN este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de business information din piata si partenerul unor companii de profil cunoscute pe plan international.

KIWI FINANCE SRL

DACA BANCILE ITI SPUN CE CONDITII TREBUIE SA INDEPLINESTI PENTRU UN CREDIT, KIWI FINANCE ITI GASESTE BANCA CE INDEPLINESTE CONDITIILE TALE ! DIN 2003…

KRONEMAG MILLENIUM SRL

Marca Kronemag are ca filosofie de existenta, respectul stima si consideratia fata de client, punerea la dispozitie cu toata stiinta si priceperea personalului care o compune.Clientul pentru noi este mai mult decat un partener, este chiar stalpul de rezistenta al marcii Kronemag.Produsele care poarta marca Kronemag reprezinta garantia calitatii, a sustenabilitatii, a grijii fata de mediul inconjurator, a incadrarii in spatiul arhitectonic dorit.

LESCACI COM SRL

Societatea LESCACI COM SRL are o bogata experienta, bazata pe 25 ani vechime in domeniul constructiilor hidrotehnice.Corectitudinea si excelenta dovedite in toti acesti ani, au asigurat notorietate si implicit un loc in topul celor mai bune firme.Pe piata constructiilor fidrotehnice din Romania constituim o forta concurentiala puternica, capabila sa se mobilizeze rapid pentru realizarea unor lucrari de mare anvergura si de o calitate superioara.

MAIRON GALATI SA

Procesator si distribuitor de: tevi sudate si laminate, tabla groasa si laminata la cald, tabla laminata la rece si zincata, profile si europrofile, otel beton si fasonat, otel carbon. Opresti o data si le cumperi pe toate !

MAL-SPED TERMINAL S.R.L.

MAL-SPED TERMINAL S.R.L. un start up care se remarca ca un pion in internationalizarea importului de bitum de calitate superioara, contribuind astfel la infrastructura pe plan regional.

MET ROMÂNIA ENERGY S.A.

Primele activitati ale grupului Met pe piata furnizarii de gaze naturale din Romania au inceput inca din anul 2009. Met Romania Energy este unul dintre cei mai importanti furnizori privati, printre putinii cu cota de piata in crestere.Met Romania a devenit una dintre cele mai importante companii care si-au asumat responsabilitatea de echilibrare pe piata de energie electrica.

MIHALCEA SERV SRL

S.C. MIHALCEA SERV S.R.L. este o firma dinamica, dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care actioneaza prin executii de lucrari al caror element de referinta sa fie CALITATEA. Faptul ca în prezent firma are în executie lucrari cu beneficiari reprezentativi pe plan local demonstreaza ca directia catre care se îndreapta dezvoltarea firmei este cea buna. Activitatea S.C. MIHALCEA SERV S.R.L. se desfasoara în conditiile unei permanente preocupari pentru protectia mediului înconjurator si mai ales pentru a asigura siguranta deplina a oamenilor în actiunile acestora.Compania este axata pe constructii, avand un colectiv de profesionisti cu experienta si reputatie in domeniile in care isi desfasoara activitatea. Fondatorii, urmarindevolutia ascendenta a pietei imobiliare, au apreciat ca in Bucurestisi in zonele apropiate, in viitorii ani, domeniul constructiilor civile si industrial va inregistra o crestere, in cea ce priveste alocarea de resurse financiare. Atit constructiile noi cat si cele existente, vor solicita lucrari de volume si complexitati variate, de la reparatii simple ale instalatiilor pana la constructii la cheie.

NET DISTRIBUTION SRL

Cu o experienta de 20 de ani NET DI=istribution s-a integrat cu succes pe piata romaneasca ducand o politica de dezvoltare viabila pe termen mediu si lung construind o infrastructura economica solida bazata pe investitii de capital si dezvoltarea resurselor umane.

PABU METALLICA SRL

Producator de centrale industriale, seminee de exterior, gratare pentru gradini.

PET STAR HOLDING S.A.

Pet Star Holding este cel mai mare producator de preforme PET de pe piata domestica, din punct de vedere al capacitatii de productie si varietatii de preforme.Compania detine cea mai moderna fabrica de profil din Balcani si sud-estul Europei, in care sunt utilizate tehnologii de ultima generatie. Activitatea Pet Star Holding se deruleaza de peste 20 de ani, iar din 2009 compania isi mentine pozitia de lider de piata in Romania.

POP INDUSTRY SRL

POP INDUSTRY este o companie privata si independenta care a inceput sa-si desfasoare activitatea in 1994.Compania s-a dezvoltat pe baza profesionalismului si experientei unui grup de aomeni foarte dedicati.Activitatea a fost diversificata in mai multe industrii: remorci, corturi, containere.Na puteti urmari produsele si activitatea pe www.repo.com, pcontainere.ro

RMB CASA AUTO TIMISOARA SRL

Casa Auto Timisoara este centru autorizat de vanzari si service pentru marcile:Mercedes-Benz, Ford, Hyundai si Mitsubishi.Cu o prezenta pe piata locala de peste 24 de ani si cu o structura organizatorica si servicii aliniate la standarde europene, Casa Auto Timisoara este unul din cei mai specializati dealeri in comercializare si service auto din zona.

ROMTON MOBILE S.R.L.

Infiintata in anul 2018, Romton Mobile SRL este o firma ce-si desfasoara activitatea in domeniul comertului, ce vine pe piata cu o oferta de servicii suport pentru toate marile retele de telefonie mobila din Romania.Totodata prin parteneriatul cu Zebrapay, Sale/pay oferim clientilor nostri o gama larga de produse si servicii prin intermediul terminalelor de tip sale/pay.Firma este in plina dezvoltare, fiind deschisa oricarui tip de colaborare.

SOCIETATEA DE DISTRIBUȚIE A ENERGIEI ELECTRICE TRANSILVANIA NORD S.A.

Societatea de Distributie a Energiei Electrice Transilvania Nord (SDEE Transilvania Nord), parte a grupului Electrica este operatorul de distributie a energiei electrice, care deserveste zona de nord-vest a Transilvaniei.Compania isi desfasoara activitatea in judetele Satu Mare, Maramures, Bistrtita Nasaud, Bihor, Salaj si Cluj, avand o arie de acoperire de aprox. 24.160 km patrati. Cu o traditie de 120 de ani, SDEE Transilvania Nord ofera servicii pentru aprox.1,2 milioane de consumatori, prin intermediul unei retele de distributie cu o lungime de peste 43.500 km patrati si a unei echipe de 2230 de angajati.

SOFMAR CORPORATE S.R.L.

Sofmar Corporate SRL infiintata in 2014 este actualmente un jucator important pe piata produselor petroliere, activitatea in crescendo,calitatea produselor si numarul mare de clienti propulseaza societatea in topul celor mai activi comercianti si transportatori de bitum si alte produse petroliere.

STEMA GRUP SRL

Societate de constructii si montaj instalatii, infiintata in anul 2007.

TRANSILVANIA HOTELS & TRAVEL S.A.

Transilvania Hotels& Travel este o societate de turism din cadrul SIF Transilvania, care valorifica locurile de cazare atat al societatilor din turism din portofoliul SIF Transilvania, cat si al altor societati de turism din tara si din strainatate.

VALTRYP SRL

Infiintata in anul 1995, Valtryp este prima companie din Romania, cu capital 100% romanesc, ce isi desfasoara activitatea in domeniul automotive, productie volane auto de lux si alte accesorii.In urma cu un an, Valtryp a inaugurat o noua fabrica ultramoderna, creand astfel 400 de noi locuri de munca.Seriozitatea, corectitudinea si profesionalismul sunt principiile care stau la baza prosperitatii companiei Valtryp.

VEST – ENERGO SA

SC VEST ENERGO SA este singura companie privata, in domeniul pietei de energie din Bucuresti, care produce energie electrica si termica in regim de cogenerare, combustibilul utilizat fiind gazul natural. In urma finalizarii proiectului de investitii, ce a constat in implementarea noilor unitati de cogenerare (proiect ce s-a desfasurat in 3 etape in perioada 2008-2014) capacitatea de productie a ajuns la 22,96MWe putere electrica in cogenerare de inalta eficienta si la 50,729 MWt, energie termica. SC Vest Energo SA funizeaza energie termica destinata populatiei din zona, prin reteaua RADET Bucuresti si energie electrica in SEN (sistemul energetic national).

Post Your Thoughts