Kapsch România, partener CNIPMMR

Kapsch România este o firmă tânără formată din oameni cu experiență ce transformă componenta IT&C într-un element esențial în atingerea obiectivelor de afaceri ale clienților noștri.

Chiar dacă suntem prezenți oficial pe piața locală de numai 10 ani ca entitate a unui grup austriac fondat în 1892, echipa Kapsch reunește specialiști care, în unele cazuri, au lucrat împreună de-a lungul a peste 15 ani și au fost implicați în proiecte de anvergură de digitalizare a mediului privat din România.

Prin creștere organică și achiziții, Kapsch România are acum peste 100 de specialiști orientați spre livrarea de soluții și servicii IT profesionale organizațiilor ce activează în sectoarele financiar-bancar, utilități, petrol și gaze, telecomunicații, retail, precum și în sectorul public. Pentru a implementa cele mai bune soluții și sisteme și, în același timp, pentru a oferi acele servicii care îmbunătățesc procesele de afaceri și performanțele clienților noștri, de-a lungul timpului Kapsch a încheiat parteneriate strategice cu furnizori de talie mondială de aplicații și soluții în domeniul tehnologiei informațiilor și al comunicațiilor.

Ca să dăm doar câteva exemple, putem enumera Cisco (Gold Partner), HP Enterprise (Gold Partner), HP Inc. (Gold Partner), Oracle (Gold Partner), IBM (Gold Partner), Check Point (3 Star Partner), Microsoft (Gold Partner), Veeam (Gold Partner).

Pe lângă soluțiile de infrastructură IT&C și soluțiile de afaceri, una dintre direcțiile prioritare de dezvoltare a companiei este zona de securitate cibernetică, domeniu în care echipa noastră de specialiști deține competențe și referințe solide, la care se adaugă zona de soluții Internet of Things (IoT), în care nevoia de inovație este o provocare permanentă de autodepășire pentru dezvoltatorii noștri.

Post Your Thoughts