BANKING FORUM ONLINE by Financial Intelligence

Organizator:

  • Lansat în septembrie 2018, Financialintelligence.ro s-a remarcat de la bun început în peisajul media economic, dar și pe piața evenimentelor de business, în sectoare de interes strategic, precum energia, piața de capital, banking sau cibersecurity.
  • De la începutul anului 2020, până în luna septembrie, financialintelligence.ro a înregistrat 3,7 milioane de afișări și 1,9 milioane de utilizatori unici, potrivit Google Analytics.

Evenimentul se adresează reprezentanților de top management din mediul de business, antreprenorilor, reprezentanților pieței financiare și sectoarelor conexe: oficiali ai autorităților de stat, politicieni, investitori instituționali, avocați dar și studenților și tinerilor interesați de educația financiară, jurnaliști și alți specialiști din domeniu.

Evenimentul se va desfășura ONLINE, pe una din platformele de videoconferințe și va fi transmis LIVE pe site-ul financialintelligence.ro dar și pe pagina de Facebook Financial Intelligence, precum și pe canalul de YouTube Financial Intelligence. Accesul este gratuit, în baza înscrierii online, pe site-ul financialintelligence.ro, la pagina evenimentului. Webinarul va fi mediatizat pe site-ul și canalele social media ale Financial Intelligence, dar și ale partenerilor media.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la: office@financialintelligence.ro.

De asemenea, puteți vizualiza atât materialul oficial al evenimentului aici, cât și agenda evenimentului.

Post Your Thoughts