FORUMUL ENERGIEI ONLINE, eveniment organizat de Financial Intelligence

Despre Financial Intelligence:

Lansat în septembrie 2018, Financialintelligence.ro s-a remarcat de la bun început în peisajul media economic, dar și pe piața evenimentelor de business, în sectoare de interes strategic, precum energia, piața de capital, banking sau cibersecurity. La mai bine de un an de la lansare, platforma de știri economice și analize financiare Financialintelligence.ro a înregistrat un trafic de 4 milioane de afișări53 % din publicul Financial Intelligence este format din femei, iar 47% sunt bărbați60% dintre cititori au între 25 și 44 de ani, iar încă 16% dintre aceștia sunt persoane cu vâste cuprinse între 45-54 de ani. În luna martie 2020, site-ul financialintelligence.ro a înregistrat 790.753 afișări și 498.744 utilizatori unici, potrivit Google Analytics.

Evenimentele FINANCIAL INTELLIGENCE sunt locul de întâlnire pentru investitori din România şi nu numai. Acestea au atras, până acum, peste 1.000 de participanți, reprezentarea fiind la nivel de miniștri, oficiali de stat, politicieni, investitori, oameni de business și top management de companii.

În perioada pandemiei COVID-19, am decis să desfășurăm evenimentele Financial Intelligence în mediul ONLINE, ca măsură de prevenție a răspândirii noului coronavirus.

Primul webinar organizat de Financial Intelligence, Cybersecurity ONLINE Forum desfășurat online în luna aprilie, a fost urmărit de peste 32.000 de persoane și a avut un impact de peste 75.000 persoane pe Facebook.

Despre eveniment:

Evenimentul se adresează reprezentanților din sectorul energiei, dar și din alte sectoare conexe și vor fi invitați: oficiali ai autorităților de statambasadorioameni de businesstop management de companii din domeniul energiei, dar și alte sectoare, precum industriebăncipiața de capitaltransporturiconstrucțiiIT&C,  precum și jurnaliști și alți specialiști din domeniu.

În plus, evenimentul va atrage o audiență mult mai largă prin transmisiunea LIVE pe site-ul financialintelligence.ro și expunere pe social media.

Participanții vor avea oportunitatea să pună întrebări atât prin formularul de înscriere de pe pagina evenimentului, cât și în direct, în timpul evenimentului, pe pagina de Facebook Financial Intelligence, în comentarii.

Informații eveniment:

  • Evenimentul se va desfășura ONLINE, pe una din platformele de videoconferințe și va fi transmis LIVE pe site-ul financialintelligence.ro dar și pe pagina de Facebook Financial Intelligence, precum și pe canalul de YouTube Financial Intelligence.
  • Accesul este gratuit, în baza înscrierii online, pe site-ul financialintelligence.ro, la pagina evenimentului.
  • Webinarul va fi mediatizat pe site-ul și canalele social media ale Financial Intelligence, dar și ale partenerilor media.
  • Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la: office@financialintelligence.ro.

Speakeri:

Virgil POPESCU, Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri

Costel ALEXE, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor

Siegfried MUREȘAN, Raportor în Parlamentul European pentru Green Deal

Antonel TĂNASE Secretar General al Guvernului 

Iulian IANCU, Președinte, Comisia pentru industrii şi servicii, Camera Deputaților 

Dumitru CHIRIȚĂ Președinte, ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei) 

Bogdan CHIRIȚOIU Președinte Consiliul Concurenței 

Adrian TĂNASE Director general, Bursa de Valori Bucureşti

Dumitru CHISĂLIȚĂ Gas & Energy Senior Consultant și Președintele Asociației Energia Inteligentă 

Post Your Thoughts