Invitatie la Conferinta de lansare a proiectului SCOALA DE ADMINISTRATORI

Conferința de lansare a proiectului ŞCOALA DE ADMINISTRATORI va avea loc miercuri, 16 ianuarie, ora 10:00, la Hotel SHERATON din București, în Sala Arizona & Colorado.

Proiectul se derulează în parteneriat între ASOCIATIA CULTURĂ PENTRU UMANITATE ŞI DEZVOLTARE SOCIALĂ, PATRONATUL TINERILOR ÎNTREPRINZĂTORI DIN ROMÂNIA, CLIZA LAW OFFICE și CONDEC CONSULTING SRL.

Obiectivul general al proiectului constă în organizarea de cursuri, pe parcursul anului 2019, pentru dobândirea de competențe și cunoștințe de bază de către administratorii de societăți din România.

ŞCOALA DE ADMINISTRATORI se adresează, astfel, administratorilor de societăți, iar participanții vor avea acces la informații complexe, din domeniul dreptului comercial, fiscalității și contabilității, informații care vor fi explicate pe înțelesul tuturor. Acest proiect este prima şcoală care îşi propune să abordeze teme în legătură cu administrarea societăţilor din România.

Cu prilejul evenimentului de lansare veți afla necesitatea acestui proiect și modul în care acesta este întâmpinat de către sectorul public și mediul de afaceri din România și vor fi prezentate relevanța, temele, obiectivele proiectului, rezultatele și beneficiile participării la cursurile propuse de organizatorii proiectului ŞCOALA DE ADMINISTRATORI.

Post Your Thoughts