Forumul International IT “Business Information Technology – BIT 2018”, care se va desfasura la data de 01.11.2018, la Astana

Ambasadă României și BPCE Astana au primit o invitație din partea CIS Events Group (organizator de evenimente Kazahstan, Rusia, Ukraina și altele) în vederea participării companiilor românești la Forumul Internațional IT “Business Information Technology – BIT 2018”, care se va desfășura pe data de 01.11.2018, la Astana, în centrul de conferințe al Hotelului Radisson Astana. Forumul Internațional va cuprinde tematici „În jurul Cloud. În jurul Centrelor de prelucrarea datelor. În jurul IP. În jurul Datelor. În jurul IoT „.

La eveniment vor participa:

  • reprezentanți ai producătorilor locali și internaționali de echipamente și soluții IT moderne;
  • experți și profesioniști din piață înaltelor tehnologii;
  • oameni de afaceri și directorii care vor împărtăși experiențele lor unice.

În cadrul Forumului, se va desfășura o expoziție în care se vor expune noi soluții inovatoare, precum și vor avea loc discuții interesante cu cei mai buni reprezentanți ai comunității IT&C și mediului de afaceri din regiune (https://astana-2018.ciseventsgroup.com/?utm_marker=AS18REG).

Această manifestare oferă posibilitatea identificării potențialilor clienți/parteneri și atrage în fiecare an companii din domeniul IT, asociații profesionale, specialiști din diferite țări, precum și din Republica Kazahstan.

De asemenea, cu acest prilej, în cazul participării, reprezentanții uneia din Asociațiile românești specializate pe IT (ARIES sau ATIC) ar putea să aibă un dialog direct cu Asociația Companiilor IT din Kazahstan, în vederea identificării unor oportunități de colaborare, urmarea căruia să semneze un MoU de înțelegere.

Față de cele prezentate, vă rugăm să dispuneți informarea mediului de afaceri din România, potențial interesați să participe la acest eveniment.

Pentru înregistrare la eveniment: www.astana-2018.ciseventsgroup.com/registration.html

  CIS Events Group

Project manager: Alena Prokopova

Phone: +7 499 707 14 90

e-mail: aprokopova@ciseventsgroup.com

Website: www.eurasia.ciseventsgroup.com

          De asemenea, patronatele, asociațiile profesionale şi firmele interesate sunt rugate să se adreseze pentru sprijin și îndrumare și către Biroul de Promovare Comercial Economică din cadrul Ambasadei României de la Astana.  

Email: astana@dce.gov.ro / amb@romania.kz  

Tel: +7 7172 790601 / +7 771 253 57 57

Post Your Thoughts