Heraeus Romania SRL, parteneriat cu CNIPMMR cu ocazia TOP 2017

Heraeus Romania SRL aparține de Concernul tehnologic german Heraeus, care  este una din cele mai mari întreprinderi familiale din Germania (în Top 10), cu o cifră de afaceri de 21,8 miliarde EUR în 2017.

Fabrica din Timișoara este prima investiție Heraeus în Europa de Est. Pentru a câștiga experiența și a forma propriul nucleu de specialiști în aceasta zonă, s-a început cu un prim proiect de transfer al unei producții existente în Germania și Franța (materiale pentru industria electronică: pulberi metalice și flux necesare producției de paste de cositorit, diferite tipuri de adezivi).

Al doilea proiect este plasarea unei tehnologii complet noi pentru Heraeus și existentă la scară redusă pe plan mondial: producția de plăcuțe cu suport ceramic pentru electronica de putere (DCB – Direct Cooper Bonding). Patentele care s-au înregistrat deja pe aceasta linie, arată faptul că părți din ea sunt unice in lume.

Proiectele care vor urma, vor fi tehnologii complet noi, ceea ce fac din Site-ul din Timișoara o locație cheie pentru Heraeus în Europa, a declarat Președintele Heraeus Electronics la ultima sa ședință cu echipa din Timișoara.

Post Your Thoughts