Promovare de produse romanesti in China

china

Sursa: internet

Din partea Biroului de Promovare Comercial-Economică din China, am primit o notificare cu o propunere venită din partea reprezentanților firmei chineze Jumoore E-commerce Co. Ltd. , care își propune să realizeze în mod gratuit un portal („pavilion românesc”) prin care să promoveze  produse pentru export românești (produse agroalimentare, lemn, auto, IT etc) și proiecte pentru investiții (în domenii precum infrastructură, agricultură, turism etc) în mediul de afaceri din China.

Până în prezent au fost realizate 23 de pavilioane naționale on-line, pentru state precum SUA, Germania, Japonia, Franta, Rusia, Argentina etc.

Pentru realizarea proiectului, partenerii români (camere de comerț/asociații/organizații etc) vor trebui să semneze un Memorandum de Înțelegere cu firma Jumoore (http://www.jumoore.com/), angajându-se în acest fel la furnizarea permanentă de oferte de produse și proiecte de investiții în limba română și engleză, materialele urmând a fi traduse ulterior în limba chineză de către compania Jumoore.

Dacă sunteți interesați de această oportunitate de promovare și investiții cu firma chineză, vă rugăm să contactați pe ministrul consilier economic, Augustin Iosifescu (șeful Biroului de Promovare Comercială-Economică din China) la adresa de email: augustin@roamb.link263.com sau beijing.economic@mae.ro

china-2

Sursa: internet

Sursa:  Departamentul de Promovare a Investițiilor și Comerțului – Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri.

Post Your Thoughts