Comunicat de presa al CNIPMMR, 15.09.2016

img-20160915-wa0002Joi, 15 septembrie 2016, în cadrul Consiliului Județean Tulcea a avut loc conferința de presă care a marcat deschiderea seriei de evenimente organizate de către Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România în Tulcea. La discuții au participat Florin Jianu, Președinte CNIPMMR, Marian Filimon, Prim-Vicepreședinte CNIPMMR, Sebahat Kaya, Președinte PIMM Tulcea, Andaluzia Luca, Viceprimar Tulcea, Dumitru Mergeani, Vicepreședinte al Consiliului Județean Tulcea, Ilie Petre, Președinte ADI ITI Delta Dunării.

“Vizita echipei CNIPMMR la Tulcea are în vedere 3 obiective. În primul rând, vizăm lansarea evenimentului de promovare a instrumentului ITI Delta Dunării pentru mediul de afaceri, eveniment la care vor lua parte peste 300 de persoane din toată țara. În al doilea rând, relansăm Patronatului Întreprinderilor Mici și Mijlocii Tulcea în formula nouă, una mai dinamică, după ce în februarie 2016 organizația a dobândit și un nou statut juridic. Și în al treilea rând, ne propunem să promovăm programul de guvernare al mediului de afaceri pentru perioada 2016 – 2020. Aici aș vrea sa evidențiez câteva inițiative dedicate întreprinzătorilor: deschiderea unei Bănci pentru IMM-uri prin transformarea uneia dintre instituțiile bancare cu capital public într-una dedicată mediului de afaceri; lansarea conceptului ,liceu pentru antreprenoriat’, o inițiativă unică la nivel global, având la bază modelul liceelor de informatică. De asemenea, am dori ca prin lege, toate delegațiile organizate la nivel guvernamental care vizeaza misiuni economice, să implice in componenta obligatoriu o echipă de oameni de afaceri.”a declarat Florin Jianu, președintele CNIPMMR.

În decursul zilei de vineri, 16 septembrie 2016, la Tulcea va avea loc evenimentul de lansare a ITI Delta Dunării, la discuții participând reprezentanți ai Guvernului, Parlamentului, autorităților locale, dar și ai mediului neguvernamental și mediului de afaceri.

Post Your Thoughts