Întalnirea presedintelui CNIPMMR, cu Excelenta Sa dl. Osman Koray Ertas, ambasadorul Republicii Turcia in Romania

20160810_102731Astăzi, 10 august 2016, a avut loc la sediul Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, o întâlnire a președintelui CNIPMMR, dl. Florin Jianu și a d-nei vicepreședinte Kaya Sebahat cu Excelența Sa, dl. Osman Koray Ertaş, ambasadorul Republicii Turcia în România. Printre subiectele abordate s-au aflat stadiul și perspectivele relațiilor bilaterale turco-române pe multiple planuri, precum și nivelul raporturilor economice dintre cele două țari.

A fost exprimată dorința comună de a strânge, în continuare, legăturile economice și culturale, la nivelul relațiilor bilateral și al cooperării la nivel european.

În continuare, președintele Florin Jianu, le-a prezentat oaspeților și i-a invitat să participe în cadrul programului “Invest in Romania” – inițiat de CNIPMMR în parteneriat cu Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, pentru promovarea oportunităților de investiții la nivel regional și pentru stimularea atragerii de noi investiții.

Având în vedere elementul de noutate din acest an, în cadrul Topului Național al Firmelor Private din România, reprezentat de premiul special ce se va acorda companiilor străine, atât oaspeților prezenți cât și comunității turce de afaceri, le-a fost adresată invitația de a participa la cea de-a XXIV-a ediție a acestei manifestări de prestigiu, ce va avea loc în data de 25 octombrie 2016 la Grand Hotel JW Marriott din București.

Post Your Thoughts