IMM-urile sustin promovarea diversitatii si inovarii

“Prin contributia pe care o aduc, Intreprinderile Mici si Mijlocii sunt o resursa importanta pentru cresterea economica si cea a pietei muncii, sustinand promovarea diversitatii si a inovarii. Salutam efortul Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii de sprijinire a acestui sector de activitate, mai ales ca nevoia de cunoastere si de bune practici este esentiala pentru dezvoltarea IMM-urilor. Felicit CNIPMMR pentru lansarea Cartei Albe a IMM-urilor si pentru perseverenta de a continua acest demers de cercetare, important pentru fundamentarea deciziilor politice referitoare la IMM-uri.

 De peste 17 ani in Romania si de 50 de ani la nivel international Sodexo sprijina antreprenoriatul si intreprinderile mici si mijlocii in toate tarile in care isi desfasoara activitatea. In Romania, de departe cea mai numeroasa categorie dintre clientii Sodexo sunt IMM-urile si acest procent este in usoara crestere in fiecare an. Ne place sa credem ca serviciile Sodexo aduc valoare  activitatii IMM-urilor, ajutandu-le sa isi gestioneze mai bine resursele si sa isi motiveze angajatii. Acest fapt se confirma si din cresterea volumului de business derulat de catre IMM-uri cu Sodexo, fiind cu 16% mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Totodata, programele de responsabilitate sociala ale companiei Sodexo de sprijinire a comunitatilor locale vizeaza dezvoltarea sustenabila a antreprenoriatului si a sectorului IMM,  cu  un impact pozitiv pe termen lung.

Avand in vedere obiectivele noastre comune privind sprijinirea intreprinderilor mici si mijlocii, Sodexo va ramane un partener constant al CNIPMMR sustinand proiectele dezvoltate.”

– Codruta PISA, Director Relatii Publice, Sodexo Pass Romania.

Post Your Thoughts