Programul de cooperare romano-elvetian coordonat la nivel national de Ministerul Finantelor Publice

Ministerul Finanțelor Publice, prin secretarul de stat Attila Gyorgy, ne-a informat că, în data de 16 ianuarie 2014 s-a semnat la București, acordul de proiect şi acordul de implementare al ”Programului româno-elvețian pentru IMM-uri” având ca scop imbunătățirea mediului de afaceri și a accesului la finanțare a IMM-urilor.

Acest proiect vizează acordarea de credite de investiții, în valoare de până la 100.000 de CHF, beneficiarii acestuia fiind IMM-uri ce desfășoară activități în următoarele domenii:

  • producție;
  • servicii medicale;
  • turism;
  • comercializarea sistemelor/echipamentelor specifice economisirii de energie și a celor ce utilizează resurse de energie regenerabile pentru eficientizarea propriei activități.

Bugetul proiectului este cel mai mare din cadrul Programului de cooperare româno-elvețian, respectiv 34.954.286 CHF, creditele fiind derulate prin intermediul CEC Bank.

Proiectul este administrat de către Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri.

Puteți afla aici informaţii suplimentare legate de acest pachet de creditare deosebit de avantajos, destinat IMM-urilor, accesând pagina dedicată de pe site-ul CEC Bank.

Post Your Thoughts