„Cand validarea banilor devine o arta!”

Danemar_1Firma DANEMAR a fost fondată în anul 1993 de către Victor Marin şi Gabriel Danescu, doi studenţi entuziaşti, faşcinaţi de idea că într-o zi totul  va rula de la sine, cu alte cuvinte: automatizat!  La început, firma a activat în domeniul comerţului cu produse industriale.  După aproape 10 ani de activitate pe această piaţă am căutat o piaţa nouă, o  idee nouă de dezvoltare.  În anul 2002 am decis să intrăm pe piaţa automatelor de vânzare şi, ulterior, în anul 2003 am început operarea automatelor de vânzare.

DANEMAR a devenit importator şi furnizor de servicii pentru automatele Wurlitzer în România.Această activitate a permis echipei Danemar să înţeleagă foarte bine problemele cu care se confruntă operatorii de automate. Cea mai mare problemă în operare era legată de sistemele de plată. În acea perioadă nu existau firme specializate în sisteme de plată şi, de aceea, a început colaborarea direct cu producătorii de echipamente de plată.  Danemar a devenit distribuitor pentru sisteme de plată cu numerar.

Danemar_2În anul 2004, compania germană NRI, a acordat Danemar titlul de Partner Oficial pentru service şi vânzări în România pentru sisteme de plată cu numerar. Acela a fost un moment foarte important în istoria companiei. A început un program de educare şi perfecţionare a personalului, precum şi dotarea cu echipamente de service.

DANEMAR a devenit un jucător important care activează pe piaţa sistemelor de plată cu numerar, având un rol dual – de specialist şi furnizor de produse şi servicii.

Suntem un furnizor de vârf, oferind o gamă completă de sisteme şi soluţii de plată cu numerar de înaltă calitate pentru domeniile: vending (automate), kiosk-uri pentru plata facturilor, transport, servicii financiare, gaming şi amuzament. Colaborăm cu cei mai buni furnizori din lume, oferind cele mai performante produse la preţuri competitive.

Departamentul tehnic este punctul forte al companiei noastre, reprezentând un avantaj competitiv major al Danemar. Avem o echipă de ingineri electronişti și tehncieni de service profesionişti, foarte bine pregătiţi în cadrul cursurilor şi specializărilor organizate de productorii de echipamente, cu o experienţă îndelungată în domeniul sistemelor de plată.

Oferim servicii de reparaţii, atât pentru echipamentele aflate în garanţie cât şi pentru cele ieşite din garanţie. Până în acest moment, echipa noastră tehnică a efectuat reparaţii pentru peste 100,000 validatoare de bancnote şi peste 120,000 de acceptoare de monede.

Toate acestea sunt posibile datorită eforturilor de permanenţă asigurare a pregătirii profesionale proprii la nivelul ultimelor noutăţi apărute în domeniu. Staţiile de programare şi stocul de piese de schimb permanent disponibile pentru activitatea de service asigură calitatea serviciilor oferite.

Ne mândrim cu echipa noastră orientată pe nevoile clienţilor. Clienţii reprezintă prioritatea noastră, şi monitorizăm constant tendinţele de pe piaţa din România, pentru a asigura că toate produsele sunt adaptate nevoilor clienţilor şi pentru a le oferi o soluţie unică, optimă pentru afacerea acestora. Echipa noastră este aici pentru a contribui la eficientizarea clienţilor nostri şi pentru creşterea profitabilităţii.

 

Contact: info@danemar.ro ; telefon: 021 310 7372

Website: www.danemar.ro

Post Your Thoughts