Piata interna BCF


Un produs unic pe piața bancară din România

Banca Comercială Feroviara a creat un produs unic pe piaţa bancară din România, adresat clienţilor BCF persoane juridice, deţinători de cont PRIMUS: Piaţa Internă BCF.

Cu Piaţa Internă BCF, clienţii pot cumpăra/vinde EUR contra RON la cursul BNR +/- o marjă de 0.0069 RON.

Utilizatorii acestui produs au posibilitatea de a efectua o tranzacţie pe zi, în limita a 100.000 EUR, la cursul EUR/RON publicat de BNR + 0.0069 RON la cumpărarea de EURO, respectiv cursul EUR/RON publicat de BNR 0.0069 RON la vânzarea de EURO.

Cei dornici să utilizeze acest produs trebuie să transmită instrucţiunile de schimb valutar în ziua în care doresc să efectueze tranzacţia, în intervalul orar 09:30 – 12:00, pe adresa de e-mail a sucursalei unde a fost deschis contul PRIMUS sau la ghişeul băncii.

Tranzacţia poate fi vizualizată prin serviciul de Internet Banking sau prin extrasul de cont.

După transmiterea instrucţiunilor şi recepţionarea lor de către bancă, suma ce urmează a fi tranzacţionată va fi blocată în cont, iar operaţiunea va fi efectuată după anunţarea cursului de referinţă de către BNR, la ora 13:00, pe adresa www.bnr.ro/Cursul-de-schimb-524.aspx.

Piaţa Internă BCF va intra în vigoare pe 20 aprilie 2015 şi va fi disponibilă până la 31 decembrie 2015.

BCF a creat acest produs pentru a oferi un avantaj competitiv clienţilor persoane juridice, prin introducerea unui etalon clar: cursul comunicat de BNR, folosit în mod curent ca reper.

Piaţa Internă BCF oferă numeroase beneficii, cum ar fi: un control mai bun al fluxurilor de trezorerie şi al profitabilităţii activităţii comerciale, o marjă competitivă şi posibilitatea acoperirii riscului valutar într-un mod foarte simplu.

Mai multe informaţii despre avantajele PRIMUS @ www.primus.elara.ro.

Banca Comercială Feroviara S.A. s-a lansat în anul 2009 oferind o gamă completă de servicii financiar-bancare, în lei şi valută.

BCF este prezentă cu 15 unităţi, în 11 oraşe importante ale ţării iar conform protocolului semnat cu CEC Bank, clienţii BCF pot retrage bani din ATM-urile CEC, peste 1100 în toată țara, la aceleaşi costuri ca pentru ATM-urile BCF.

A început cu o idee. Revoluţia continuă…

 


bcf-iconLogo ELARAfacebook-iconlinkedin-plus-iconyoutube-iconprimus-icon

Post Your Thoughts