Un nou inceput de drum!

feather-pen-clipart-1„Site-ul www.cnipmmr.ro – așa cum desigur au remarcat vizitatorii săi obișnuiți – se prezintă într-o nouă înfățisare, sensibil schimbată față de trecut și această schimbare va continua, se va intensifica. Este mai modern, mai complet, mai funcțional, mai prietenos. Modificările efectuate își propun în esență să fie mult mai util IMM-urilor membre ale Consiliului și în general tuturor celor interesați în fenomenul intreprenorial și performanțele economiei în context internațional. Informațiile mai numeroase și mai selective care vor fi plasate pe site reprezintă o importantă premisă în acest scop. Ele vor fi actualizate cu o frecvență sporită reflectând mai fidel numeroasele și variatele acțiuni care sunt inițiate și derulate în cele 102 structuri naționale, teritoriale și locale ale CNIPMMR, problemele ardente din economie și societate.

Un accent major se va acorda interactivității între toți cei care sunt interesați de IMM-uri și evoluția mediului de afaceri din România și Uniunea Europeană, între leaderii IMM-urilor de la toate structurile și firmele membre, între cei care aparțin CNIPMMR și cei care doresc să devină întreprinzători sau să contribuie la modelarea mediului de afaceri autohton.

Ne dorim să implicăm în portalul nostru cât mai mulți tineri, cât mai multe persoane interesate de mutațiile economico-sociale, care au un impact semnificativ asupra evoluției numărului, funcționalității și potențialului IMM-urilor și implicit asupra performanțelor economiei naționale și standardului de viață al populației. Aceste performanțe vor fi la nivelul mediu european atunci când numărul și performanțele IMM-urilor din România, de 22-23 la 1000 locuitori, vor ajunge la 64-65 la 1000 de locuitori cât este numărul mediu în Uniunea Europeană. Pentru noi, creșterea potențialului și densității IMM-urilor în România la nivelul mediu european, reprezintă premisa și concomitent, ținta pe care ne-o propunem.

Implicați-vă împreună cu noi prin informații, puncte de vedere, comentarii și propuneri care să contribuie la construcția unei noi Românii pe care, așa cum au arătat ultimele evoluții, o doresc cea mai mare parte dintre cetățenii săi!”

Prof. Univ. Dr. Ovidiu Nicolescu, 

Președinte de Onoare CNIPMMR.

Post Your Thoughts