PRIMUS IMM by BCF

cel mai eficient pachet bancar pentru oamenii de afaceri din orice domeniu

PRIMUS_IMMPRIMUS IMM reprezintă o mini-revoluţie pe piaţa bancară: dacă alte bănci taxează, Banca Comercială Feroviara răsplăteşte clienţii pentru utilizarea contului.

PRIMUS IMM este un pachet novator creat pentru a răspunde rapid şi eficient nevoilor bancare ale oamenilor de afaceri din orice domeniu, format din cont curent în lei, cont de economii în lei şi euro, card de debit Mastercard şi Internet Banking. 

BCF susţine independenţa şi spiritul antreprenorial cu pachetul PRIMUS Antreprenor, destinat persoanelor fizice autorizate, celor care practică profesii liberale şi antreprenorilor.

Calitatea pachetului este testată şi dovedită de Comparatorul de pachete bancare, disponibil pe site-ul interactiv www.primus.elara.ro.

PRIMUS înseamnă comision zero pentru: deschiderea şi administrarea lunară a contului, emiterea şi administrarea cardului, pentru cumpărăturile făcute cu acesta şi pentru serviciul de Internet Banking.

Dobânda aplicată contului de economii este întotdeauna cel puțin egală cu cea mai mare dobândă standard, la termen de o lună, stabilită în prima zi bancară a fiecărei luni, de cele mai mari 10 bănci din România, iar pentru cursul valutar, spread-ul este mai mic cu 15% decât cel mai mic spread standard, la cele mai mari 10 bănci din România.

Pentru plăţi externe sigure şi rapide, BCF le oferă clienţilor PRIMUS sistemul SEPA Euro şi Target 2 (comisioane de 3-5 euro pentru plăţi SEPA sau 8-10 euro pentru Target2).

Condiţiile pachetului PRIMUS sunt valabile până la un sold cumulat de 100.000 euro, sumă garantată de Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar.

Mai mult, utilizând cardul ca instrument de plată, clienţii PRIMUS pot acumula puncte ce se transformă în mile, iteme sau trufe – conform alegerii făcute la deschiderea contului.

PRIMUS IMM poate aduce, în fiecare lună, un bonus de 20 RON, dacă se îndeplineşte cel puţin una dintre aceste condiţii: un sold mediu lunar pe contul curent de cel puţin 15.000 RON; soldul mediu lunar cumulat pe contul curent de economii în RON şi/sau EUR este mai mare de 100.000 RON (sau echivalent în EUR); pe contul curent inclus în pachet se vor deconta lunar tranzacţii în sumă totală de cel puţin 2.000 RON, efectuate cu cardul de debit ataşat la POS şi pe Internet; se efectuează 20 de plăţi interbancare şi/sau intrabancare pe parcursul unei luni.

Banca Comercială Feroviara S.A. s-a lansat în anul 2009 şi a trecut pe profit martie 2014, fiind una dintre puţinele bănci care a încheiat anul pe profit (*date neauditate). BCF este prezentă cu 15 unităţi, în 11 oraşe importante ale ţării, oferind o gamă completă de servicii financiar-bancare, în lei şi valută.

Conform protocolului semnat cu CEC Bank, clienţii BCF pot retrage bani din ATM-urile CEC, peste 1100 în toată țara, la aceleaşi costuri ca pentru ATM-urile BCF.


bcf-iconLogo ELARA facebook-icon linkedin-plus-icon youtube-icon primus-icon

Post Your Thoughts