Congres International de Afaceri: Noile Oportunitati de Afaceri – dezvoltarea de la nivel local la nivel global

Patronatul National al Femeilor de Afaceri din IMM-uri organizeaza Primul Congres International de Afaceri al Business Professional Women (BPW) Bucuresti in data de 5 decembrie 2013, la Palatul Parlamentului, sala Nicolae Ioga, Bucuresti.

Evenimentul organizat de BPW Bucuresti (Business and Professional Women) impreuna cu Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din RomaniaBPW International si PNFAIMM (Patronatul National al Femeilor de Afaceri din IMM-uri) marcheaza lansarea Asociatiei BPW Bucuresti si are ca tema principala „Noile Oportunitati de Afaceri – dezvoltarea de la nivel local la nivel global”.

Scopul principal al conferintei este promovarea si sustinerea mediului de afaceri din Romania pe plan international, prin facilitarea stabilirii si dezvoltarii de relatii parteneriale intre companiile romane si cele straine invitate.

Evenimentul este impartit in doua etape si se va incheia cu o cina festiva. Astfel, in prima parte va avea loc conferinta in plen dupa care urmeaza o sesiune de intalniri directe intre delegatiile economice straine si participantii romani. La intalniri vor lua parte delegatii economice din urmatoarele tari: China, Japonia, India, Marea Britanie, Portugalia, Rusia, Egipt, Maroc, Germania, Italia, Franta, Pakistan, Kazahstan, Azerbaidjan, Olanda, Suedia, Elvetia, Polonia, Cehia, Norvegia, Ucraina si Statele Unite ale Americii.

Acest eveniment de marca va reuni antreprenori de succes romani si straini, inalti demnitari, ambasadori, reprezentanti ai Camerelor de Comert.

Organizatorii isi doresc ca acest eveniment sa devina o traditie in domeniul evenimentelor de afaceri organizate de Asociatia BPW Bucuresti, prin sustinerea unei retele de afaceri la nivel international si promovarea produselor romanesti pe piata externa.

Informatii detaliate privind inscrierea si participarea la eveniment gasiti pe site-ul http://bpw-bucharest.com/ro

Post Your Thoughts