Scurta descriere a firmelor participante la Top 2018

 • ADF PROD – Compania ADF PROD este unul dintre principalii producatori de tamplarie PVC din Romania, avand o experienta de 25 de ani in domaniu.ADF inglobeaza productia completa a ferestrelor si usilor din PVC, productia geamului termoizolant, servicii de consiliere, transport si montaj prin reteaua integrata de showroom-uri proprii si partenerii sai atat din Romania cat si din Europa.

 • ADINA SRL prin marca sa INVICTUS este principalul furnizor de echipament militar al institutiilor de aparare si securitate nationala; de asemenea, SC Adina SRL are o bogata activitate de producție de articole destinate atât entităților ce achiziționează echipament la nivel centralizat prin achiziție publice cât și clienților privați angajați ai instituțiilor de apărare și securitate națională. Articolele de echipament individual din segmentul de îmbrăcăminte sunt realizate la facilitatea de producție din Galați și livrate prin cele două showroom-uri din Galați și București sau prin propriile mijloace de transport.

 

 • AGOTERM 93 – Prelucram si producem o gama completa de geam termoizolant dublu sau triplu (termopan sau tripan) cu dimensiuni cuprinse intre 14 si 51 mm, din sticla float clara, sticla cu proprietati termoizolante LOW-E, sticla cu control solar: sticla colorata in masa, sticla reflexiva, stica sablata simpla sau cu diverse modele, sticla ornamentala si sticla vopsita. Pentru diverse aplicatii arhitecturale furnizam produse din sticla securizata, sticla ornamentala.

 

 • ALCO ROM – SOCIETATEA ALCOROM SRL a fost infiintata in anul 1993 si este detinatoarea brand-ului ”Distileriile Bran”. Are ca obiect de activitate distilarea, mixarea si rafinarea bauturilor alcoolice.Produsele marca Bran sunt atestate ca si produse traditionale si recunoscute ca si brand cu indicatie geografica protejata.

 

 • Alpin 57 Lux este una dintre cele mai mari companii producatoare de inghetata si produse de patiserie din Romania, fiind prezenta pe piata inca din 1994.Cu brand-uri cunoscute precum Transalpina, Fulg de nea sau Delicia, la fabrica din Sebes imbinam implicarea echipei cu liniile tehnologice moderne pentru a pastra gustul fin al inghetatei Alpin.

 

 • AMERICAN MEDICAL TOURISM SERVICES SRL – AMC este un brand recunoscut in domeniul medical de aproape 3 decenii.Firma AMTS este parte a grupului AMC specializata in turismul medical catre Israel, cu succese deosebite in tratarea pacientilor romani. Detalii si informatii http://www.americanmedicalcenter.ro/

 

 • AYUS GRUP – cursuri si seminarii „training de specialitate in domeniul ayurveda” cunoasterea traditionala indiana asupra vietii; cursuri de pregatire si perfectionare pentru adulti in diferite specilitati de ayurveda; lucrari de specialitate, documentatii tehnice, carti si manuale de ayurveda; evenimente publice de prezentare a stiintei ayurveda

 

 • Belor Romania SA activeaza in domeniul comertului cu fertilizanti si cereale, fiind unul dintre principalii importatori de ingrasaminte pentru agricultura in Romania, cu o cota de piata la nivel national de 11% in anul 2018.Compania este subsidiara grupului german Belor Eurofert Gmbh, holding infiintat in anul 2001, spacializat in importul si distributia de ingrasaminte pe piata din Europa, avand un volum anual de peste 1,5 milioane de tone de marfuri tranzactionate pe piata europeana si operatiuni in 12 state.Operam anual peste jumatate de milion de tone de marfuri din care 200.000 tone ingrasaminte si aproximativ 350.000 tone cereale la export.

 

 • SC BERLIN SRL este o societate comerciala care, anul acesta pe 3 oct.2019, va implini 25 de ani de activitate, perioada in care a crescut continuu. De la 2 salariat si un spatiu comercial la parterul unui bloc, am ajuns la 1500 de salariati si 10 puncte de lucru

 

 • Beyou srl – Compania este infiintata in anul 2015 si incepand de atunci incercam sa schimbam perceptia despre domeniul nostru de activitate prin corectitudine si transparenta financiara.

 

 • Breast Hospital – Institutul Sânului este un centru medical integrat specializat în prevenția și tratarea patologiei mamare, fondat de medicul chirurg Cristian Viișoreanu, după o carieră de aproape 20 de ani. Echipa medicală a centrului a fost formată de către Dr. Viișoreanu în urmă cu mai bine de 10 ani, fiecare dintre specialiști având o vastă experiență și competențe specifice în aria în care activează. Institutul Sânului realizează întreaga gamă de investigații și tratamente în patologia mamară, fiecare caz oncologic fiind abordat în mod personalizat, în cadrul unei Comisii Oncologice Multidisciplinare. Echipa noastra a initiat la nivel national in mediul privat Tehnica ganglionului santinela si Tehnica de Reconstructie mamara prepectorala cu matrice ADM. Serviciile centrului includ de la investigații de screening și diagnostic, consultații de second opinion, oncologie, tratament chirurgical, până la recuperare postoperatorie, terapii suport, dar și reconstrucția sânului post tratament prin tehnici moderne, precum reconstrucția mamară prin metoda pre-pectorală, realizată de echipa chirurgicală a Institutului în premieră în România.

 

 • Brail Nav – Construcții și reparații navale, soluții de întreținere și conversie. Locatii: Romania: Mangalia, Tulcea; Franta: Saint Nazaire, Lorient. De mai bine de 6 ani, BRIAL NAV CONSTRUCT SRL operează în industria maritimă și offshore și s-a angajat în special în.activitatea de CONSTRUCTII, REPARATII, ÎNTREȚINERE ȘI CONVERSIUNI pentru toate tipurile de nave și structurile maritime corespunzătoare acestoraNe mândrim că suntem numarul 1 în efectuarea lucrarilor de subcontractare pentru mari constructori de nave la nivel mondial, cum ar fi DAMEN Group, VARD Group AS, în prezent în cadrul Grupului FINCANTIERI, in Romania și Chantiers de l’Atlantique si Naval Group in Franta, constructori de nave extrem de reputați.

 

 • Brizard Romania – Firma romano-franceza infiintata in 2003. Strunjire si frezare CNC (30 utilaje). Serii mici si mijlocii, 50 angajati.

 

 • Calipso – In anul 1991 s-au pus bazele companiei Calipso cu capital 100% romanesc, avand acum peste 170 de angajati. Compania a intrat pe piata apelor in 2001, cand a inceput sa imbutelieze apa plata si carbogazoasa Calipso, provenita din izvoare de mare adancime.In 2019 Calipso este unul din cei mai importanti producatori de apa de izvor din Romania.

 

 • SC CARANDA BATERII este o societate privata, cu capital integral romanesc, fondata in anul 1991, care produce si comercializeaza o gama larga de baterii.

 

 • CARE CENTER SF. MARIA SRL este un centru de zi si permanent de ingrijire si recuperare medicala destinat persoanelor varstnice, care cu ajutorul unei intregi echipe medicale de specialitate: medic psihiatru, neurolog, internist, cardiolog, reumatolog, ORL-ist, medic de familie, psiholog, kineto-terapeut si personal calificat, isi unesc cunostintele si priceperea pentru ingrijirea si recuperarea pacientilor. Este un loc plin de caldura sufleteasca unde acestia se simt in siguranta, respectati si tratati in functie de nevoile fiecaruia.

 

 • CASADI – Suntem prima Scoala particulara pentru soferi profesionisti autorizata dupa 1989. Organizam cursuri de perfecţionare si pregatire pentru obţinerea de atestate profesionale pentru soferi marfa, personae, taxi, ADR, manageri, consilieri siguranta, profesori, instructori auto. Concepem si livram programe de training de Conducere rationala, preventiva. Consiliem in transportul rutier. „Calificarea conducatorilor auto reprezinta un factor de progres determinant pentru siguranta rutiera dar si pentru competitivitatea intreprinderilor.”

 

 • CONSIM LABORATOR – Laborator de analize si incercari in constructii, grad II autorizat de ISC si AFOR, are ca obiect de activitate determinari, analize si incercari de laborator.Laboratorul nostru participa cu succes la executia de lucrari in domeniul constructiilor, modernizarilor de drumuri nationale, judetene si poduri, autostrazi, cai ferate, constructii civile, industriale, lucrari de alimentare cu apa, canalizare, constructii de cladiri si lucrari de geniu, etc.,avand laboratoare mobile autorizate si amplasate in diferite zone ale tarii.

 

 • Societatea CRISTIAN IMPEX SRL dezvolta urmatoarele activitati in prezent: culturi agricole, tranzactii cu produse agricole, morarit si panificatie, constructii imobiliare

 

 • Dabo International – Firma care a inceput acum sase ani si jumatate, avand o singura locatie, in prezent ajungand sa detina peste 50 de locatii proprii. Am inceput si dezvoltarea internationala, avand in prezent o locatie in Ungaria, unde urmeaza sa mai deschidem si altele. De asemenea, urmeaza sa deschidem si la Londra, in Spania si in Italia.La inceput am avut o cifra de afaceri de 300.000 eur, iar acum vom incheia anul cu o cifra de afaceri de 22 milioane euro.

 

 • Arhivatorul este o companie 100 romaneasca, fondata cu scopul de a oferi servicii arhivistice de cea mai inalta calitate si cu scopul de a asigura depozitarea si conservarea arhivelor in cele mai bune si sigure conditii pentru creatorii si detinatorii de arhive.

 

 • ELEMO SRL infiintata in 1994 desfasoara activitati de executie, montaj, reparatii retele electrice aeriene de 0.4-4000 KV, precum si proiectare instalatii electrice de 0.4-1400KV

 

 • ENSIGHT FINANCE ofera servicii de consultanta financiara si fiscala, intreaga gama a serviciilor contabile si de salarizare precum si cursuri de formare profesionala in aceste domenii.

 

 • EVOLUTION ESTHETIC LAB activeaza pe piata produselor de tehnica dentara ca SRL din anul 2016, insa asociatul unic al societatii este recunoscut pe plan national si international ca formator pentru medici stomatologi si tehnicieni dentari, cu o experienta anterioara de peste 15 ani. Viziunea EVOLUTION ESTHETIC LAB este de a fi un laborator de tehnica dentara renumit prin calitatea lucrarilor protetice ridicand tehnica dentara la rang de arta. Folosim aparatura profesionala de ultima generatie (2018), care alaturi de utilizarea mateerialelor de cea mai buna calitate si maiestria echipei de lucru duc la realizarea unor lucrari protetice care satisfac cele mai exigente cerinte in domaniu.

 

 • EXCEL COMP SRL aniverseaza 25 de ani de activitate neintrerupta.A inceput cu asamblare si distributie PC-uri si periferice.Din anul 2000 este un importator si distribuitor de case de marcat, iar din 2007 distribuitor si producator de cantare electronice si platforme de cantarire.

 

 • Gabor Concrete – Dealer de utilaje si echipamente in industria producerii betonului si a prefabricatelor din beton.

 

 • GAZ EST – CONTINUITATE, EVOLUTIE SI PERFORMANTA Gaze naturale furnizate pentru 37.000 de clienti casnici si noncasnici. Acreditata conform standardelor de calitate, mediu și SSO. Zi si noapte PENTRU SIGURANTA SI CONFORTUL CASEI TALE! Experienta de 16 ani ca distribuitor si furnizor licentiat ANRE. Sistem propriu de distributie gaze naturale – 350 km de rețea. Tehnica informationala de ultima generatie pentru securitate in exploatare.

 

 • Societatea Gemina Buiding SRL este o societate tanara (2015) care activeaza in domeniul constructiilor (CAEN 7112) mergand de la faza de proiectare pana la construirea obiectivelor contractate, efectuand lucrari partiale, cat si la cheie.Printre obiectivele realizate se afla hale industriale, hoteluri. Halele industriale executate avand intre 1000-10000 mp cu o tehnologie aparte atat la panourile perimetrale din beton cat si cele de la acoperis.

 

 • General Financial Services– membra a GFG Group, avand in totalitate capital romanesc, ofera solutii integrate in zona de consultanta, proiectare, instalatii, echipamente de iluminat si eficienta energetica. De asemenea, in cadrul grupului se ofera servicii de executie instalatii electrice pentru proiecte: civile, industriale, retail, parcuri logistice cat si cele specifice catre:ENEL, ELECTRICA DISTRIBUTIE si CEZ.

 

 • GLS Romania ofera livrari de colete si livrari expres in Romania si livrari internationale de colete, calitatea ridicata fiind principala preocupare.Solutiile IT moderne duc la o colaborare simpla, sigura si convenabile cu GLS.Cu 48 bde depozite si un punct de transbordare centrala, GLS Romania este aproape de expeditori si de destinatari pe intreg teritoriul Romaniei.Reteaua structurata permite livrari rapide si eficiente ale coletelor in intreaga tara – timpul standard de livrare fiind a doua zi lucratoare.Hub-ul central este localizat in Sibiu si functioneaza ca o poarta internationala.Toate procedurile logistice se aliniaza standardelor de calitate ridicata ale companiei si tehnologiei de ultima generatie folosite de GLS. GLS Romania este un punct de intersectie intre centrul si sud-estul Europei.Pe langa liniile nationale de transport, linii internationale zilnice conecteaza Sibiul cu centrele de distributie din Bulgaria si Ungaria.Coletele expediate din Romania ajung in cele mai apropiate tari vecine in 48 de ore.

 

 • Green Tea marketing furnizeaza servicii de IT de cea mai buna calitate, la cererea clientilor in functie de nevoile si asteptarile acestora: content management si baze de date, design si suport.

 

 • Havi Logistics – Fondata in 1974, Havi are peste 9000 de angajati cu experienta, peste 60 de centre de distributie in 26 de tari europene prin care sunt distribuite anual peste 2,6 mil.tone marfa. Incepand cu anul 1981, dezvoltand o retea globala de distributie, Havi Logistics a devenit in scurt timp unul dintre cei mai importanti furnizori globali de servicii logistice integrate pentru industria alimentara, oferind servicii la cele mai inalte standardede calitate.Pentru mai multe informatii accesati ste-ul https://www.havi.com/

 

 • Fondata in anul 1998, HELPNET FARMA SA opereaza unul dintre cele mai mari lanturi farmaceutice din Romania si incepand cu aprilie 2018, face parte din grupul german Phoenix. HELPNET FARMA este in top 5 lanturi farmaceutice din tara, cu peste 240 de locatii deschise la nivel national si o cifra de afaceri de 149 milioane eur in 2018.Compania are aproximativ 1600 de angajati care ofera servicii de calitate inalta pentru peste 2,7 milioane de clienti. Grupul Phoenix este un furnizor de servicii integrate de sanatate, lider in Europa, cu o prezenta activa in 27 de tari, oferind o acoperire geografica fara precedent.

 

 • Heraeus Romania SRL apartine de concernul tehnologic german Heraeus, care este una dintre cele mai mari intreprinderi familiale din Germania (in Top 10) cu o cifra de afaceri de 20.3 miliarde EUR in 2018.Fabrica din Timisoara este prima investitie Heraeus in Europa de Est.Pentru a castiga experienta si a forma propriul nucleu de specialisti in aceasta zona, s-a inceput cu un prim proiect de transfer al unei productii existente in Germania si Franta (materiale pentru industria electronica: pulberi metalice si flux necesare productiei de paste de cositorit, diferite tipuri de adezivi).Al doilea proiect este plasarea unei tehnologii complet noua pentru Heraeus si existenta la scara redusa pe plan mondial (productie de placute cu suport ceramic pentru electronica de putere:DCB-Direct Cooper Bonding).Patentele care s-au inregistrat deja pe acesta linie, arata faptul ca parti din ea sunt unice in lume.Proiectele care vor urma vor fi tehnologii complet noi, ceea ce face din site-ul Timisoara un site cheie pentru Heraeus in Europa, a declarat presedintele Heraeus Electronics la ultimul site dialog meeting cu echipa din Timisoara.

 

 • SC HIGH TECH CLIMA SA este o companie care ofera produse si servicii pentru lucrari mecano-electrice, pentru constructii civile si industrial

 

 • INTELLIGENT LEARNING SRL – Inca de la infiintarea sa in 2013, Centrul Intelligent Learning s-a impus ca un lider de piata locala de servicii de cursuri de limbi straine pentru copii si adulti.Din 2017 cursurile au fost extinse la nivel national pentru clientii corporate, asigurand cursuri eficiente pentru personalitati din managementul clientilor nostri.pentru detalii privind varietatea ofertelor noastre accesati www.intelligent-learning.ro

 

 • IRUM – Fondata in 1953, IRUM este o companie specializata in constructii de masini si utilaje. Functionand la inceput ca si companie de stat, IRUM devine o societate cu capital complet privat in anul 1990, cu MAVIPROD ca si principal actionar. Astazi, dupa peste 65 de ani avem peste 500 de angajati, IRUM devenind un furnizor de top pentru o gama larga de utilaje forestiere si piese de schimb pe piata romaneasca si nu numai. Din 2010 s-a adaugat si domeniul utilajelor agricole. IRUM dispune si de o retea de service si piese de schimb, centru de prelucrare CNC, turnatorie, linie de tratament termic, scularie, atelier de sudura, vopsitorie.

 

 • SC JOVILA CONSTRUCT SRL este un operator de drept privat, infiintat in anul 1996, care desfasoara activitati de furnizare/prestare servicii de alimentare cu apa potabila si canalizare prin operarea, administrarea si exploatarea infrastructurii tehnico-edilitare aferente acesteia in 6 localitati din judetul Prahova.Societatea detine licenta eliberata de ANRSC Bucuresti si presteaza servicii pentru cca 55.000 locuitori.

 

 • Kapsch Romania face parte din Grupul Kapsch, o firma de familie cu peste 125 de ani vechime ce a incheiat in luna martie anul fiscal 2019 cu aproximativ 6.900 de angajati in intreaga lume si o cifra de afaceri de 1,211 miliarde eur. Filiala din Romania este o subsidiara a diviziei Kapsch BusinessCom si a fost infiintata in anul 2009 pentru a furniza servicii IT&C de top clientilor globali si regionali ai Grupului prezenti pe piata locala. Prin crestere organica si achizitii, Kapsch Romania are acum peste 100 de specialisti orientati spre livrarea de solutii si servicii IT profesionale organizatiilor ce activeaza in sectoarele financiar-bancar, utilitati, petrol si gaze, telecomunicatii, retail, precum si in sectorul public. Compania a incheiat parteneriate strategice cu furnizori de talie mondiala de aplicatii si solutii in domeniul tehnologiei informatiilor si comunicatiilor, avand astfel flexibilitatea de a oferi clientilor sai solutii si servicii IT personalizate de ultima generatie, in dorinta de a le sprijini eforturile de atingere a obiectivelor de business.

 

 • Keles – Incepand cu 1995, din momentul infiintarii companiei si pana astazi, am pregatit mii de conducatori auto. Avand instructori profesionisti (cu adevarat pasionati de meseria lor) si printr-o abordare profesionista a fiecarui aspect legat de pregatirea teoretica si practica a cursantilor am ajuns una dintre scolile de top din Braila. Cei peste 20 ani de activitate in domeniu, experienta personalului angajat, parcul auto, dotarile tehnice si nu numai ne recomanda fara doar si poate in fata oricarui competitor. Vino sa faci cursurile la scoala noastra si iti garantam servicii de calitate

 

 • Liliana Trade Impex – Firma comercializeaza confectii femei in magazinul Bucur Obor.

 

 • Lorelu serv – Producator de sucuri naturale fangoro.ro

 

 • Lotus 95 – Prezenta de 25 de ani pe piata din Romania, Societatea Comerciala LOTUS’95 COSMETICS SRL se mentine cu succes atat pe piata interna cat si pe cea internationala, dezvoltand in permanenta produse de ingrijire corporala

 

 • I.S. GRUP TRANSPORT FEROVIAR SA a fost infiintata acum 15 ani sub forma juridica de societate pe actiuni.Principalele activitati desfasurate in cadrul firmei sunt transport si constructii cu specific feroviar.

 

 • Mairon Galati – Procesator si distribuitor de tevi sudate si laminate, tabla groasa si subtire laminata la cald, tabla laminata la rece si zincata, profile si europrofile, otel beton si fasonat, otel carbon. OPRESTI O DATA SI LE CUMPERI PE TOATE !

 

 • SC MAVIPROD SRL, fondata in anul 1993, cu capital integral privat de catre familia Oltean, are specificul de baza-comercializarea de piese de schimb pentru utilaje agricole si forestiere.Societatea a avut o crestere constanta care ne-a permis să lărgim gama de produse și servicii oferite cuprinzând și sfera de utilaje industriale. Începând cu 1998 MAVIPROD devine acționar majoritar al SC IRUM SA, producator de utilaje forestiere TAF precum și alte utilaje pentru exploatarea și prelucrarea lemnului. Sub conducerea MAVIPROD societatea SC IRUM SA suferă o transformare completă, ajungând să producă și o gamă variată de utilaje agricole. Pentru a deservi mai bine nevoile clienţilor din întreaga ţară compania s-a extins în mai multe zone ale țării prin înființarea unor noi puncte de lucru situate în Afumați, Reșița, Vâlcea, Curtea de Argeș, Sebeș, Onești , Sfantu Gheorghe, Piatra Neamț, Fălticeni, Vatra-Dornei, Rădăuți, Anieș, Vișeul de sus și Iași. Celelalte zone ale țării sunt acoperite de 20 subdistribuitori. În prezent societatea MAVIPROD deține o rețea națională de distribuție cu peste 15 locații de desfacere, servicii de asistență tehnică disponibilă 24/7 pentru utilaje agricole și forestiere, precum si puncte de lucru în Ungaria și Republica Moldova.

 

 • MAZ import export – Producator de elemente de conectica pentru cabluri si conductori electrici de cupru si aluminiu.

 

 • Obiectul de activitate al firmei MICROCOMPUTER SERVICE SA este comercializarea de echipamente medicale si producerea/furnizarea de oxigen medicinal de puritate 93%+/-3%, produs de generatoarele de oxigen amplasate chiar in incinta unitatilor spitalicesti.

 

 • MIT CLIMA DISTRIBUTION este o companie cu capital privat, lider in Romania in domeniul importului si distributiei de echipamente HVAC produse de Mitsubishi, Climaveneta si Hisense.

 

 • Net Distribution SRL este o companie care distribuie la nivel national materii prime pentru brutarie, patiserie, cofetarie.Ciocolata si inghetata, materie prima pentru HoReCa.

 

 • OK EXCHANGE HOUSE SRL, societate fondata in 1994, face parte din OK Group.In peste 40 de agentii din Bucuresti, jud.Constanta si jud.Maramures, OK Exchange House SR ofera servicii de schimb valutar- tranzactioneaza 24 de valute si transfer de bani prin Western Union. Societate premiata de CNIPMMR din 1999.

 

 • Ocoul Silvic Silva-Bucovina SRL Suceava administreaza fond forestier proprietate privata in zona de nord-est a tarii, respectiv judetele Suceava si Botosani, fiind una dintre principalele societati de profil- asigura materia prima- lemn de lucru pentru industrializare si lemn de foc pentru un numar important numar de agenti economici din Suceava- manevreaza gestionarea durabila a resurselor forestiere pe care le detine si asigura conditiile pentru mentinerea unui ecosistem favorabil dezvoltarii comunitatilor rurale.

 

 • OLIMPIC INTERNATIONAL TURISM SRL a fost infiintata in anul 1990 fiind una din primele agentii private din Romania si a ramas de aproape 30 de ani in topul tour-operatorilor cu o reputatie solida si constanta.Este specializata in incoming, ticketing si organizator de mari evenimente, expozitii, conferinte. Compania ofera servicii complexe atat in tara cat si in strainatate pentru evenimente de marca pentru corporatii si firme mici si mijlocii. Compania este decorata de statul roman pentru contributia avuta la dezvoltarea turismului, cu ordinul „Meritul Industrial si Comercial” in grad de cavaler.

 

 • La nivel national, Orient Ceramic este cel mai mare importator de gresie portelanata, faianta rectificata, piatra naturala, granit, marmura. Societatea detine 19 showroom-uri in cele mai importante orase din tara. Colaboram cu peste 120 de distribuitori autohtoni, care ne promoveaza produsele cu mare succes, pe intreg teritoriul Romaniei.Orient Ceramic ofera clientilor sai, calitate exceptionala, design de exceptie si solutii de amenajari interioare si exterioare.

 

 • Compania PAFLORA presteaza servicii de dezinsectie, deratizare si dezinfectie din anul 1992. Cheia succesului nostru consta in receptivitatea la nou, in calitatea serviciilo pe care le oferim in concordanta cu cerintele clientilo, in conditiile respectarii cerintelor legale si a cerintelor standardelor de referinta. Pentru detalii vizitati site-ul nostru.https://www.paflora.ro/.

 

 • SC POTPURIU SRL este o firma dinamica care actioneaza in domeniul distributiei bauturilor alcoolice si racoritoare, tigarilor, produselor alimentare preambalate, acoperind piata judetelor Bacau si Neamt, cu puncte de lucru in Onesti, Bacau si Piatra Neamt, totalizand 1500 mp de spatii de birouri si spatii de depozitare.Firma realizeaza o cifra de afaceri anuala de aprox.110.000.000 lei, cu un numar mediu de 52 de angajati.Parcul auto cuprinde un numar de 40 de autovehicule cu capacitati intre 3,5-7,5 t.

 

 • PROFAL INDUSTRY SRL activeaza in domeniul pardoselilor industriale inca din 2003.firma noastra a devenit un partener permanent pentru unii dintre cei mai importanti antreprenori din tara din urmatoarele considerente: experienta acumulata si profesionalismul dovedit, seriozitate cu care ne-am indeplinit obligatiile contractuale, promptitudine in realizarea contractelor, preturi competitive, asigurarea consilierii tehnice a clientilor, adaptabilitate la cerintele clientilor, actualizare in tendintele pietii, nivel inalt de calitate.

 

 • SC ROMFERTRANS este o sociaetate din Craiova care se ocupa cu:preluarea deseurilor in demolari, comercializare produse de balastiera si sorturi concasate, demolari civile si industriale, executie hale depozitare, inchiriere utilaje terasiere si pentru constructii, inchirieri spatii de birouri si industriale.Va asteptam in Craiova sa va convingeti!

 

 • Cu o experiență de 20 de ani, Romfracht oferă servicii de transport rutier și servicii de logistică în condiții de maximă siguranță și promptitudine, și de asemenea produse de calitate superioară: fibre pentru armarea betonului. Servicii logistice moderne de cea mai înaltă calitate, atât că parte a unui concept logistic bine elaborat cât și pentru fiecare lot de marfă în parte. ROMFRACHT FIBRE METAL SI POLIPROPILENA. Avantajele fibrelor metalice sunt mari și duc la economisiri majore precum și la îmbunătățirea armării betonului. ROMFRACHT DETERGENTI ENZIMATICI Romfracht, unic importator al brand-ului Realco, va oferă o gamă largă de produse pentru curățenia atât individuală cât și profesională.

 

 • Infiintata in anul 1993, firma ROMIV SRL activeaza in domeniul produselor zaharoase si pune un accent deosebit pe raportul calitate-pret.

 

 • ROTAKT SRL a fost infiintata in anul 1994 in Ramnicu Valcea, in dorinta de a oferi produse de calitate de la marci renumite:STIHL, BOSCH, MAKITA.Numai dupa cativa ani, sesizand dorinta micilor fermieri pentru produse care sa le usureze munca, ROTAKT vine in intamplinarea acestora cu marca proprie de produse:motosape, motocultoare, drujbe, masini de tuns iarba, piese si accesorii, etc. In prezent ROTAKT detine 6 puncte de lucru,. un centru de service si o retea nationala de distribuitori, avand ca obiectiv urmator extinderea europeana.

 

 • Teleperformance Romania este subsidiara a grupului Teleperformance liderul mondial in servicii externalizate de management al experientei cu clientii prin canale multiple, care isi ajuta clientii sa-si construiasca strategii de dezvoltare a relatiei cu clientii lor indiferent de canalul de comunicare folosit de acestia.Societatea si-a inceput activitate in 2004, in prezent opereaza in peste 800, are peste 100 de angajati, ofera servicii de calitate.

 

 • Compania noastra este specializata in transportul de marfuri generale in trafic intern si international. SC SEVEN TIR SRL se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale.

 

 • SINAPSIS PUBLISHING PROJECTS SRL este specializata in publicarea si comercializarea de carte scolara in Romania.Materialele didactice de calitate, avizate de Ministerul Educatiei Nationale pentru utilizare la clasa in sistemul national de invatamant sunt realizate de cadre didactice cu experienta si testate.

 

 • SKY GROUP este una dintre companiile romanesti de top, ce activeaza de mai bine de 15 ani in domeniul importului si distributiei de consumabile pentru imprimante inkjet si laser, iar in anul 2017 a devenit unic importator si distribuitor de echipamente si consumabile PANTUM din tara.SKY GROUP este singura companie din Romania care a dezvoltat un departament CTC si a lansat un brand propriu de consumabile. Este o companie dedicata inovarii continue, concentrata pe servicii premium si care ofera clientilor sai libertatea de a se axa pe ceea ce conteaza cel mai mult-propria dezvoltare.

 

 • SST GRUP TRANSILVANIA ofera servicii si sloutii de inginerie pentru domenii complexe aplicatiilor industriale si energetice- furnizare gaze naturale, verificare si revizie a instalatiilor de gaze naturale, proiectare si verificare a proiectelor de IS, IT si IG, expertize tehnice IS, IT si IG.

 

 • Fondata in 1992, STAER International este unul dintre principalii jucatori pe piata romaneasca de mobilier.Sub sloganul ”Mobila pentru familia ta” STAER produce mobilier in propria unitate de productie de la Galati si comercializeaza in intreaga Romania prin intermediul unei retele de magazine avand 35 de unitati proprii sau partenere. STAER este pionierul productiei de mobilier modular in Romania, producand mobila la comanda, dar si de serie, destinata bucatariilor, livingurilor, dormitoarelor, mobilier HoReCa si mic mobilier, intr-o gama variata de culori si materiale.Toate serviciile STAER sunt grupate in sintagma ”Confort fara efort”:consiliere specializata, simulare si proiectare 3D direct in magazine, transport, montaj, sisteme de rate avantajoase.AStfel, STAER ramane un partener de nadejde pentru doritorii de design, functionalitate, unicitate.

 

 • Societatea Tarsincom SRL detine un parc de 50 de autocare moderne pentru transportul de persoane pentru grupuri turistice, intern si international.

 

 • 70 de ani de Tchibo – Compania germană Tchibo a fost înființată în anul 1949 în Hamburg de către Max Hertz și Carl Tchiling, fiind și astăzi o afacere de familie. Anul acesta, Tchibo sărbătorește 70 de ani de activitate, fiind unul dintre cei mai mari jucători în piața de cafea din lume. Este liderul de piață în cafea în Germania, Austria, Ungaria și Cehia. Pe lângă cafea și capsule Cafissimo, Tchibo oferă și o varietate de produse non-food cu colecții care se schimbă săptămânal, precum și servicii de turism, telefonie mobilă și energie. Produsele sunt oferite în rețeaua de magazine proprii (peste 1000) din mai multe țări sau în zone speciale de vânzare din magazine mari (peste 18,000). Tchibo este și unul dintre liderii comerțului on-line din Germania. În România, istoria Tchibo începe în 1997 când au fost efectuate primele importuri, iar în timp, sortimentele diferite de cafea fac parte din coșul de cumpărături zilnice ale românilor și au făcut din Tchibo unul dintre principalii jucători din piața locală. Mărcile comercializate în România sunt: Tchibo Exclusive, Tchibo Family, Tchibo Privat Kaffee, Tchibo Espresso, Davidoff Café, Eduscho precum şi sistemul Tchibo Cafissimo (espressoare și capsule).

 

 • SC TERRA SILVA SRL are sediul social in Craiova, puncte de lucru in Samnicu de Sus, Malu Mare, Dabuleni, Cerat.Este infiintata in anul 2005 si are ca principal obiect de activitate silvicultura si exploatarea forestiera, iar activitati noi- proiectare, comert cu amanuntul, activitati de constructii, productie cherestea.Are un numar de aprox.20 de salariati.

 

 • Totem a fost înfiinţată în anul 2003 de o echipă de profesionişti care au adus în piaţa locală un concept unic, integrând servicii de cercetare de piaţă, marketing şi comunicare. Echipa managerială actuală a extins aria de expertiză a companiei, adăugând servicii de multichannel marketing, consultanţă în afaceri și programe de pacienți. Misiunea noastră este să fim prima alegere a industrei farmaceutice ca partener de încredere, care furnizează soluţii de afaceri complete, inovative şi sustenabile, la standarde înalte de calitate.

 

 • TRAUN GUARD HMS SRL este o societate de paza si protectie infiintata in anul 1998, o data cu intrarea pe piata romaneasca a companiei Lukoil.Societatea executa servicii de paza a bunurilor, transporturilor, sisteme de securitate, semnalizare incendiu.

 

 • TUV Austria Romania ofera servicii de certificare a sistemelor de management, certificarea produselor, testare materiale (conform standardelor nationale si internationale) servicii de organism notificat conform directivelor europene, precum si cursuri de formare profesionala.

 

 • SC UBERUM SRL a fost infiintata in anul 2007, ca societate cu capital integral privat romanesc si este autorizata de catre Arhivele Nationale ale Romaniei in prestarea de servicii arhivistice.Personalul companiei este format din 43 de persoane, din care 25 cu pregatire specifica arhivarii documentelor.

 

 • VALTRYP – Firma are ca domeniu de activitate productie accesorii auto, conform codului CAEN 2932, imbracarea volanelor autoturismelor de lux in piele, lemn-piele, a schimbatoarelor de viteza si a altor accesorii din interiorul masinii. Partenerii nostri se numara printre cei mai mari producatori de autoturisme de lux din lume.

 

 • SC VET ENERGO SA este singura companie privata in domeniul pietei de energie din Bucuresti, care produce in regim de co-generare, energie electrica si termica, combustibilul utilizat fiind gazul natural. In urm finalizarii proiectului de investitii, ce a constat in implementarea noilor unitati de co-generare (proiect ce s-a desfasurat in trei etape in perioada anilor 2008-2014), capacitatea de productie a ajuns la 22,96 MWc putere electrica in co-generare de inalta efivcienta si la 50,729 MEt energie termica. SC VEST-ENERGO SA furnizeaza energie termica destinata populatiei din zona, prin reteaua RADET-Bucuresti si energie electrica in SEN (sistemul energetic national)

 

 • Infiintata in 2004, SC Vicastar este importator si distribuitor national de scule electrice profesionale marca Phiolent, Rebir, Bosch, discuri abrazive marca Luga, discuri autentice, pompe submersibile marca Bosna-LG, Lepose si Rugeiok, electrozi rutilici marca Monolith, precum si numeroase instrumente, unelte si accesorii pentru gradinarit marca Slovakia Trend.Societatea isi desfasoara activitatea prin intermediul celor doi administratori alaturi de echipa noastra, impreuna urmarind furnizarea unor produse si servicii de cea mai buna calitate, care sa corespunda cerintelor si asteptarilor tuturor clientilor si partenerilor de afaceri.

 

PARTENERI CNIPMMR în cadrul TOPULUI:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Post Your Thoughts