Institutul sanului, partener CNIPMMR

Institutul Sânului este un centru medical integrat specializat în prevenția și tratarea patologiei mamare, fondat de medicul chirurg Cristian Gabriel Viișoreanu, după o carieră de aproape 20 de ani.

Echipa medicală a centrului a fost formată de domnul doctor Cristian Gabriel Viișoreanu în urmă cu mai bine de 10 ani, fiecare dintre specialiști având o vastă experiență și competențe specifice în aria în care activează. Echipa noastră a inițiat la nivel național în mediul privat tehnica ganglionului santinela și tehnica de reconstrucție mamară pre-pectorală cu matrice ADM.

Serviciile centrului includ de la investigații de screening și diagnostic, consultații de second opinion, oncologie, tratament chirurgical, până la recuperare postoperatorie, terapii suport, dar și reconstrucția sânului post-tratament prin tehnici moderne. Institutul Sânului realizează întreaga gamă de investigații și tratamente în patologia mamară, fiecare caz oncologic fiind abordat în mod personalizat, în cadrul unei Comisii Oncologice Multidisciplinare.

Post Your Thoughts