SUEROM AUTO SRL, alaturi de CNIPMMR

SUEROM AUTO SRL Face parte din grupul de firme OTC Group, patronat de omul de afaceri domnul Ovidiu Turcu, cu principalul domeniu de activitate comercializarea marcilor Renault, Dacia, Nissan, Fiat, Jeep, Alfa&Romeo, etc primul importator Renault in Romania. In anul 1994 a luat nastere Societatea Comerciala “T.I. SUEROM” cu obiect principal de activitate comercializarea automobilelor RENAULT. 
– In anul 1993 se inaugureaza atelierul service Renault 
– In anul 2003 Fondat in anul 1991 cu activitatea de vanzare marca Renault, Suerom Auto,este se finalizeaza cea mai mare investitie prin darea in folosinta a actualului show-room si cladirea Nissan, aceasta devine una trimarca Dacia-Renault-Nissan, showroom modernizat permanent.
– In anul 2008 se inaugureaza depozitul de piese de schimb, constructie dezvoltata pe trei etaje si se da in folosinta Parcul de Vehicule de Noi cu o capacitate de 300 locuri, parcarea pentru vehiculele clientilor cu o capacitate de 70 locuri si parcul de Vehicule de ocazie cu o capacitate de 35 locuri. 
– In anul 2015 se modernizeaza intregul sistem informatic pe tot grupul, cu fonduri partial Europene.
– In anul 2016 are loc modernizarea show-roomului prin transformarea lui in Renault Store si Dacia Evolution, de asemenea modernizarea si retehnologizarea tuturor atelierelor de productie. 
In anul 2017 are loc extinderea parcului de VO.

Post Your Thoughts