Durocar, partener CNIPMMR

durocarCu o experiență de peste 10 ani în execuția lucrărilor de construcții industriale si civile, ne propunem să venim in întâmpinarea clienților noștri cu idei inovatoare de o calitate certă puse in practică de oameni responsabili și pregătiți pentru a face față celor mai mari provocări.

d1Execuția lucrărilor se face cu personal ce dispune de calificare superioară, echipele fiind alcătuite din muncitori cu experiență.

Pentru realizarea lucrărilor utilizam forță de muncă, materiale, echipamente, ustensile, mașini, utilaje si alte facilitați si servicii adecvate pentru executarea corespunzătoare si finalizarea la timp a tuturor lucrărilor prevăzute in documentația de execuție.

Garantăm beneficiarilor lucrărilor că materialele si echipamentele puse la dispoziție pentru executarea si finalizarea lucrărilor de construcții-montaj sunt noi si de bună calitate, însoțite de declarații de conformitate si garanție.

Putem garanta de asemenea că lucrările executate in cadrul oricărui proiect vor fi lipsite de vicii, exceptând cele inerente calității, permise sau impuse de Documentele Contractuale.

Furnizăm întotdeauna dovezi satisfăcătoare cu privire la tipul si calitatea materialelor si echipamentelor.

Începând cu anul 2010, DUROCAR S.R.L. a implementat Sistemul de Management al calității ISO 9001/2008 si din 2013 si Sistemele de calitate ISO 14001/2004 și OHSAS 18001/2007.

Cartea noastră de vizită?

Seriozitate, promptitudine, calitate : construcții durabile

Post Your Thoughts