Cea de-a doua editie a evenimentului „Invest in Romania”

“Invest in Romania”, ediţia a II-a este organizată în parteneriat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și cu sprijinul Consiliului Județean Galați.

Liviu

La eveniment au participat în calitate de invitaţi:

  • Florin Jianu – Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR)
  • Liviu Rogojinaru – Președinte al Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR)
  • Cristian Dima – Secretar de Stat în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat
  • Elena Iordache – Director general, Ministrul Finanțelor Publice
  • Marian Filimon – Preşedinte Patronatului IMM Galaţi
  • Costel Fotea – Președintele Consiliului Județean Galați
  • Ionuț Pucheanu – Primarul Municipiului Galați

image1

Specificul evenimentului a fost reprezentat de faptul că, în cadrul workshop-urilor tematice, antreprenorii au avut posibilitatea de a interacționa direct cu coordonatorii comerciali ai Poloniei, Turciei, Americii de Nord, Americii Latine, SUA, Germaniei, Orientului Mijlociu, Ungariei, Țărilor Nordice, zonei Balcanilor de Vest, Asiei sau Europei Occidentale care au pus la dispoziţia acestora informații cu privire la specificul economic al diverselor pieţe, interesul şi posibilităţile de export pentru firmele româneşti sau tendinţele existente în tările de referinţă pentru anumite sectoare de activitate. De asemenea, în cadrul evenimentului au fost prezentate și o serie de povești de succes cu scopul facilitării schimbului de bune practici dintre întreprinzătorii prezenți.

image3În cadrul deschiderii evenimentului, dl. Florin Jianu a precizat: “Ca urmare a succesului înregistrat de prima ediție, a solicitărilor primite din partea mediului de afaceri, a importantului potențial investițional al zonei, am decis să continuăm inițiațiva Invest in Romania în Galați. Și de această data, am adus la masa discuțiilor reprezentanți ai autorităților publice, ai ambasadelor, atașați economici si o serie de antreprenori reprezentativi ai mediului de afaceri din Galați, pentru a identifica oportunități de dezvoltare locală, de atragere de investiții și promovare a exportului. Sper ca Invest in Romania să devină evenimentul de referinta pentru mediul de afaceri dedicat promovării oportunităţilor pentru investiţii şi stimulării exporturilor româneşti!”

Invest

Sponsorii evenimentului au fost: Enel, Alpha Bank, Exim Bank și BRD.

Partenerul exclusiv al CNIPMMR în domeniul asigurărilor este Groupama Asigurări S.A.

Parteneri media: Agerpres, Antena 3, Bursa, Calendar evenimente, Centru de presa, Economistul, IMM Romania, Legal Magazin, National TV, N24 Plus, Risco, Radio România Actualități, Viația liberă și Top Business.

Post Your Thoughts