Lansarea Cartei Albe a IMM-urilor din Romania in regiunea Sud Muntenia

dsc_0619In data de 16 noiembrie 2016, la ora 11:00, la sala de conferinte a Centrului de Afaceri Multifunctional Lumina Verde, in Ploiesti, Str Elipsei, in imediata apropiere a Parcului Industrial Ploiesti, Federația Regională a Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii Sud Muntenia in Parteneriat cu CECCAR Filiala Prahova, a organizat Lansarea Cartei Albe a IMM-urilor din România – ediţia 2016 – Regiunea Sud Muntenia, cea mai cuprinzătoare şi consacrată analiză a sectorului IMM, din toate ramurile economiei şi din toate judeţele Regiunii Sud Muntenia.

dsc_0621

La eveniment au participat reprezentanti ai autoritatilor publice locale, reprezentanti ai institutiilor publice din judet, ai institutiilor bancare, dar mai ales  reprezentanti ai firmelor mici si mijlocii. Evenimentul a inregistrat o audienta considerabila, avand in sala peste 120 participanti.

In cadrul acestui eveniment au sustinut alocutiuni :

Dl. Cristian Ignea, Presedinte FRIMM Sud-Muntenia

Dl. Daniel Grigoras Stefan, Prefect Judetul Prahova

Dl. Florin Jianu, Presedinte CNIPMMR

Dl. Bogdan Andrei Toader, Presedinte CJ Prahova

Dl. Cristian Ganea, Viceprimar Municipiul Ploiesti

Dl Dumitru Nancu, Presedinte FNGCIMM

Dl. Cornel Nitu, Presedinte CECCAR Prahova

  • Prezentarea Cartei Albe a IMM-urilor a Regiunii Sud-Muntenia de către Prof. Ovidiu Nicolescu, Presedinte de Onoare al CNIPMMR
  • Prezentare «CECCAR Prahova – PIMM Prahova – Un parteneriat solid pentru sustinerea IMM-urilor prahovene» Cornel Nitu – “Rolul profesionistului contabil in  dezvoltarea IMM-urilor”

Evenimentul a reunit  reprezentanţi ai mediului de afaceri aparținând  FRIMM,CECCAR, ai autorităţilor locale, lideri de organizații patronale, reprezentanți ai instituțiilor financiar-bancare și reprezentanti mass-media de la nivel local.

Partener organizator al acestui eveniment este Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Prahova.

Post Your Thoughts