Potentialul nevalorificat al pietei indoneziene

Indonezia

Sursa: Internet

Indonezia este o piață cu un potențial economic deosebit, puțin cunoscut de mediul de afaceri din România. Cu o piață de 250 milioane de locuitori și un ritm de creștere economic impresionant , Indonezia tinde să devină a 7 a putere economică a lumii.

Situata într-o zona economică dinamică și de liber schimb a țărilor membre ASEAN, Indonezia este în momentul de față un loc avantajos pentru comert și investiții.

jakarta

Sursa: Internet

Din evaluările USH Pro Business, oamenii de afaceri din România, ar putea să valorifice oportunități de afaceri în numeroase domenii dar sunt puțin încurajați să o facă, întrucât nu au cunoștințele necesare despre această piață.

De aceea, la inițiativele anterioare de promovare a relațiilor comerciale bilaterale, vă invităm la evenimentul „Potențialul nevalorificat al pieței indoneziene”, eveniment care cu certitudine vă va aduce cunoștinte despre piața și oportunitățile de afaceri, prin experții ce vor fi prezenți și care vor furniza informațiile necesare pentru susținerea firmelor pe această piață.

Evenimentul se va realiza în parteneriat cu  Ambasada Republicii Indonezia  în România și va avea loc în data de 8 Septembrie, orele 10.00, la sediul USH Pro Business, în strada Nicolae Iorga nr.34-36, Etaj 1, Sector 1, București. Atașat, aveți programul evenimentului.

Având  în vedere numărul limitat de locuri vă rugăm să confirmați participarea dvs. până la data de 1 Septembrie 2016 prin completarea formularului de participare atașat.

Pentru detalii suplimentare accesati www.ushprobusiness.ro

Sursa: Strategia de Export a Romaniei,

Ambasada Republicii Indonezia  în România. 

Post Your Thoughts