Intalnire cu repreuentanti ai asociatiei oamenilor de afaceri si industriasilor din Turcia – MUSIAD Romania

În data de 22.04.2016, s-a desfășurat la Hotel Ramada Majestik din București, întâlnirea dintre reprezentați ai MUSIAD România și CNIPMMR, având ca  scop afilierea acestei organizații ca membru al CNIPMMR, urmând ca în scurt timp să fie stabilite condițiile acestei aderări şi identificarea oportunităţilor de colaborare între cele două entități.

CNIPMMR a fost reprezentat la acestă reuniune de către d-na Sebahat Kaya, vicepreședinte relaţii internaţionale, din partea MUSIAD ROMANIA fiind prezenți dl. Preşedinte, Mehmet Aslan şi un grup de întreprinzători membri ai organizației, din diverse sectoare de activitate ale economiei cu potenţial de dezvoltare și investiții în România.

În alocuțiunea sa, d-na Sebahat Kaya a făcut un scurt istoric al organizaţiei, menţionând rolul şi importanţa menţinerii şi dezvoltării relaţiilor de afaceri atât cu firme din Turcia  care îşi desfăşoară activitatea în România, cât şi cu firme româneşti care îşi desfăşoară activitatea în Turcia. De asemenea, a adresat celor prezenți invitaţia  de a participa la festivitățile ocazionate de celebrarea „Zilei Întreprinzătorilor” și Forumul național al IMM-urilor ce vor avea loc în data de 27 mai 2016, la Buzău.

Un punct important al discuțiilor l-a reprezentat conceptul „Invest in Romania” ce urmează a fi dezvoltat la nivel regional și care implică parteriatul public-privat. Atât reprezentanta CNIPMMR cât și cei ai Musiad au evidențiat dorința de a se implica la nivel teritorial în cadrul acestui proiect care va pune în valoare oportunităţile de investiţii de la nivelul fiecărei regiuni. Părțile au convenit transmiterea contactelor structurilor teritoriale în vederea implicării celor două organizaţii şi la nivel teritorial.

În cadrul acestei întâlniri a fost discutată și propunerea dlui. Florin Jianu, președinte CNIPMMR, ca MUSIAD International   să devină membru cu drepturi depline în cadrul Uniunii Europene a Artizanatului și IMM-urilor –UEAPME, organizație în cadrul căreia reprezentantul NIPMMR este membru al board-ului și vicepresedinte.

Post Your Thoughts