Romanian Turkish business forum

turcii

MUSIAD, Asociaţia Oamenilor de Afaceri şi a Industriaşilor Independenţi din Turcia, organizează la Bucureşti, Grand Rin Hotel Vitan, în data de 21 martie 2016, începând cu ora 16.30, discuţii bilaterale cu firme din România care activeaza în domeniile: construcţii, agricultură/zootehnie, produse alimentare, energie, textile, IT, maşini şi echipamente.

Prin intermediul întâlnirilor B2B, evenimentul îşi propune să promoveze ofertele de afaceri din România în Turcia şi să faciliteze posibilitatea intrării firmelor româneşti pe pieţele din Turcia.

Romanian Turkish business forum din data de 21 martie 2016, se estimează că vor participa peste 100 de firme din Turicia şi peste 150 din România care vor putea interacţiona direct în cadrul evenimentului. Ataşat vă transmitem lista completă a firmelor din Turcia care au confirmat participarea până în momentul de faţă, alături de domeniile de activitate ale acestora.

MUSIAD este o organizaţie puternică cu peste 11.000 de firme membre din domeniul industriei. Asociaţia, prin numeroasele firme membre, deţine peste 1 milion de salariaţi realizând exporturi de peste 17 miliarde de euro.

Dacă doriţi să luaţi parte la acest eveniment, vă rog să vă înregistraţi folosind link-ul de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/19DVkHUnq1dmRZ8EfAtGZbgpP88Ia4dqm_6S6g6Y3SWY/viewform

1

2

3

4

Post Your Thoughts