Miniexpozitie de produse romanesti in cadrul Ambasadei Romaniei de la Seoul

În data de 11 februarie 2016, a avut loc la Ambasada României din capitala Coreei de Sud, Seoul, inaugurarea unei miniexpoziţii de produse alimentare româneşti.

Acţiunea făcea parte din strategia Ambasadei de intensificare a promovării produselor tradiţionale româneşti pe piaţa sud-coreeană.

Cu sprijinul importatorilor locali Yeonjewel & Inc (apă minerală carbogazoasă Borsec), Delamore F&B Holding (apă minerală carbogazoasă Biborţeni), Wine Land (vinuri Domeniile Săhăteni şi Crama Ceptura), precum şi a companiilor româneşti Boromir(cozonaci, prăjituri, covrigei), Orlando (alune, seminţe) şi Phoenixy(pufuleţi) au fost expuse produse alimentare româneşti, recent introduse pe piaţa locală sau care se află într-un stadiu avansat de negociere. Exponatele au fost însoţite de materiale promoţionale ale companiilor româneşti prezente. De asemenea, au fost prezentate cataloage şi oferte de export ale altor exportatori români din baza de date a BPCE Soul.

Misiunea de la Seoul îşi propusese ca această expoziţie să aibă un caracter permanent, sens în care va solicita companiilor interesate să reîmprospăteze exponatele pentru a fi în termen de valabilitate, iar pentru viitorul apropiat intenţionează să o extindă prin prezentarea şi a unor produse din alte domenii specifice pentru ţara noastră cum ar fi artizanat, confecţii, cosmetice, bijuterii, turism şi fotografice.

 

Post Your Thoughts