Reuniunea anuala a diplomatiei romane

În data de 1 septembrie a avut loc Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a României împreună cu Ministerul Afacerilor Externe, eveniment ce a avut loc la CCIR Business Center şi la care au participat şefi ai misiunilor diplomatice ale României din întreaga lume.

diplomatie

În cadrul Reuniunii au fost dezbătute, în principal, subiecte axate pe direcţiile prioritare de promovare a României în străinătate şi consolidarea prezenţei companiilor româneşti pe pieţele externe, fiind propuse o serie de modalităţi de îmbunătăţire a activităţilor şi anume concentrarea pe promovarea produselor şi serviciilor cu valoare adăugată mare, echilibrarea balanţei comerciale deficitară, repartizarea mai echilibrată a acţiunilor de promovare pe zone geografice cu orientare în special pe zona adiacentă a Uniunii Europene, etc.

Din partea Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România a participat dra. Niculae Elena, consilier juridic al Departamentului Juridic şi Dialog Social.

Post Your Thoughts