Forumul international de investitii „Sochi 2015”

În fiecare an se organizează Forumul Internaţional de Investiţii din oraşul Sochi din Rusia. Evenimentul a fost înfiinţat, cu sprijinul guvernului rus, pentru a exista un dialog constructiv între mediu de afaceri şi guvern, de a aborda dezvoltarea economiei mondiale şi principalele sale tendinţe şi de a discuta perspectivele pentru investiţii şi inovare.

Sursa: internet

Sursa: internet

De-a lungul anilor, Forumul Internaţional de Investiţii de la Sochi s-a impus ca eveniment-cheie de investiţii în Rusia şi este recunoscut de către comunitatea mondială de afaceri.

În fiecare an la acest Forum, participă lideri de ţări, ambasadori, şefi ai misiunilor diplomatice străine, ai societăţilor transnaţionale şi de conducere a întreprinderilor din Rusia, experţi şi analişti, precum şi reprezentanţi ai trusturilor mass-media.

Sursa: internet

Sursa: internet

Motto-ul Forumului „Investiţiile: Cheia pentru dezvoltarea economiei ruse”, reflectă pe deplin tendinţele contemporane în strategia pe termen lung pentru atingerea facilităţilor de creştere şi prosperitate economică.

Evenimentul va avea loc în Parcul Olimpic din Sochi, în data de 01-04 Octombrie, 2015. Pentru mai multe informaţii cu privire la eveniment, înscriere, orar, vă rugăm să accesaţi site-ul oficial al evenimentului.

Sursa: Ambasada Federaţiei Ruse.

Post Your Thoughts