Parteneriatul de afaceri al IMM-urilor, Coreea – România 16 – 17.09.2015

Sursa: internetCu ocazia aniversării a 25 ani de relaţii diplomatice între România şi Coreea, Ambasada Republicii Coreea şi biroul KOTRA din Bucureşti vor organiza evenimentul intitulat „Parteneriatul de Afaceri al IMM-urilor, Coreea – România 2015”.        

În cadrul acestui eveniment, va sosi de la Seoul o delegaţie de 27 IMM-uri şi alte trei companii coreene care operează în Bucureşti. Obiectivul lor principal este acela de a ajuta la potrivirea acestor IMM-uri coreene cu potențialii lor parteneri de afaceri din România. Din totalul de 30 companii coreene, 17 își vor trimite reprezentanții în București pentru a participa la eveniment, în timp ce restul companiilor vor participa prin intermediul expoziției cu cataloage de prezentare.

IMM-urile coreene invitate au obiecte de activitate dintre cele mai diverse, printre care fabricarea de sisteme inteligente de transport (ITS), corpuri LED (Light Emitting Diode) de iluminat, ochelari de vedere și de soare, cosmetice și produse pentru bebeluși, soluții software, pensule digitale, kit-uri de antrenament pentru golf, materiale și echipamente agricole (soluții de irigat, ustensile pentru sere, mașini de însămânțat, pulverizatoare de mare presiune), unelte de tăiat, echipamente de încălzit locuința, plăci și profile policarbonat.

Evenimentul va avea loc la Hotelul Crowne Plaza, Bucureşti, între 16-17 septembrie, 2015.

Pentru mai multe informații cu privire la profilurile companiilor coreene participante și la programul evenimentului, vă rugăm să consultați acest fişier.

Dacă sunteți interesați de explorarea oportunităților de a clădi parteneriate de afaceri cu participanții coreeni, prin intermediul evenimentului „Parteneriatul de Afaceri al IMM-urilor, Coreea-România 2015”, nu ezitați să contactați Ambasada, prin telefon, la 0747.617.657 sau 021.230.71.98 sau, prin e-mail, la romania@mofa.go.kr, sau Biroul KOTRA din București, telefonic, la 021.233.21.71/2/3, sau, prin e-mail, la kotra@kotra.ro.

Pentru buna desfăşurare a evenimentelor, ar fi bine să furnizaţi, din timp, informații (prin intermediul modalităţilor de contact prezentate mai sus), cu privire la data și ora la care ați dori să veniți, profilul companiei dumneavoastră și dacă ați dori să luați parte la întâlnirile tête-à-tête sau/și la expoziția cu cataloage de prezentare.

Sursa: Ambasada Republicii Coreea în România

Post Your Thoughts