Protocol de colaborare cu CCIR

Protocol de colaborare între Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România și Camera de Comerţ şi Industrie a României 

DSCN0944Bucureşti, 17 februarie 2015: Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) și Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) au semnat un protocol de colaborare în scopul consolidării şi dezvoltării sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii din România.

Prin semnarea acestui protocol, CNIPMMR și CCIR îşi propun să intensifice demersurile comune pentru promovarea unor proiecte care să susțină creșterea competitivității întreprinderilor mici şi mijlocii atât la nivel local, cât şi pe piaţa unică europeană.

CNIPMMR – consecvent, inca de la infiintare, abordarii sale de dezvoltare a relatiilor cu toti stakeholderii sectorului de IMM – a incheiat acest protocol cu CCIR pentru a impulsiona cu forte reunite, imbunatatirea mediului de afaceri din Romania si relansarea sectorului de IMM-uri, a declarat preşedintele CNIPMMR, dl. Ovidiu Nicolescu.

Dialogul comun al CCIR şi CNIPMMR cu autorităţile publice va consolida demersurile noastre în vederea dezvoltării sectorului  IMM-urilor, prin identificarea unor noi oportunităţi pentru acesta. CCIR a susţinut constant sectorul IMM-urilor, încurajând elaborarea unor politici publice care să sprijine creşterea numărului și a competitivității întreprinderilor mici şi mijlocii din România. IMM-urile sunt coloana vertebrală a economiilor europene competitive și ele reprezintă și șansa României. De aceea consider că asupra acestui sector trebuie concentrat efortul de sprijin al Guvernului”, a declarat preşedintele CCIR, dl. Mihai Daraban.

DSCN0942
DSCN0949
DSCN0955

 

Post Your Thoughts