FORȚA – invitație București, 10 februarie 2015


INVITAȚIE atelier tehnic: „Raport privind diferenţele bazate pe gen în ceea ce priveşte profesiile şi cariera, precum şi despre segregarea bazată pe gen existentă pe piaţa muncii”
forta logo
FORȚA: Femei Ocupate, Resursă pentru o Țară Activă
| București, 10 februarie 2015


Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), în colaborare cu partenerul transnaţional din cadrul proiectului „FORŢA – Femei Ocupate, Resursa pentru o Ţară Activă”, Universita dei Sapori din Italia, au finalizat raportul privind diferenţele bazate pe gen în ceea ce priveşte profesiile şi cariera, precum şi despre segregarea bazată pe gen existentă pe piaţa muncii.

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România vă invită să participaţi în data de 10 februarie 2015, ora 10.00, la un atelierul tehnic pentru analizarea modalităţilor de adaptare la contextul românesc a bunelor practici identificate, precum şi a modelelor şi instrumentelor de suport identificate privind promovarea egalităţii de şanse şi gen la nivelul organizaţiilor din România, în scopul stimulării antreprenoriatului feminin şi creşterii gradului de ocupare şi integrare a femeilor pe piaţa muncii.

Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră până în data de 6 februarie 2015, la adresa de email: raluca.barsan@smeprojects.ro sau la numerele de telefon +40 31.86.00.497/ +40 31.86.00.498. Persoana de contact Raluca Barsan.


Proiectul vizeaza promovarea principiului egalitatii de sanse si de gen la nivelul societatii civile, institutiilor publice si firmelor din 5 regiuni de dezvoltare – Bucuresti-Ilfov, Nord Vest, Nord Est, Sud si Sud Est – prin identificarea, analizarea si implementarea bunelor practici europene in domeniu, in vederea cresterii ocuparii in randul femeilor si al persoanelor apartinand grupurilor vulnerabile. Acest demers va fi realizat prin promovarea si sprijinirea dezvoltarii profesionale si antreprenoriale a acestora. Proiectul prezinta o importanta componenta de implicare activa, constientizare si creare de retele de actori relevanti in vederea obtinerii unui efect multiplicator la nivelul grupului tinta, atat in ceea ce priveste problematica egalitatii de sanse si de gen, cat si in asigurarea unor trasee integrate eficiente de tip constientizare-formare-ocupare, constientizare-formare-promovare profesionala, constientizare-formare-antreprenoriat.


Citește mai multe despre proiect: 


Pentru mai multe informații ne puteți contacta:

  • CNIPMMR – Departament Proiecte – str. Dr. Lister nr. 51, sector 5
  • Telefon: 031 86 00 497; 031 86 00 498
  • E-mail: secretariat@smeprojects.ro

forta logo mare

Post Your Thoughts