PRO F.A.M. – Târgu Mureş


Seminar de informare: Campanie de promovare a poveştilor de succes ale femeilor de afaceri din regiunea Centru
| Târgu Mureş, 27 octombrie 2014, Hotel Grand****

PROFAMPRO F.A.M. – Reintegrarea pe piața muncii a mamelor copiilor cu dizabilități din regiunile București Ilfov, Centru și Sud-Est prin dezvoltarea sistemului de competențe și aptitudini antreprenoriale si prin obținerea de noi calificări solicitate pe piața muncii


Dreptul la o viaţă normală!

pro fam targu muresCampania de promovare din cadrul proiectului PROFAM pentru “Reintegrarea pe piaţa muncii a mamelor copiilor cu dizabilităţi din regiunile Bucureşti-Ilfov, Centru şi Sud-Est” a ajuns şi la Tîrgu Mureş. Mămicile pot beneficia de cursuri de calificare profesională, de dezvoltare a competenţelor antreprenoriale şi, nu în ultimul rând, au posibilitatea de a face parte dintr-o reţea profesională dedicată acestora.

 Mai întâi a fost o asociaţie, „Prietenii Monicăi”, numită după o fetiţă diagnosticată cu autism Aspergher şi cu deficit de atenţie. Mama Monicăi, Beatrice Iordache, preşedintele Asociaţiei „Prietenii Monicăi” şi-a dat apoi seama că femeile care au copii cu dizabilităţi sunt marginalizate de societate. Aşa s-a născut proiectul european “Reintegrarea pe piaţa muncii a mamelor copiilor cu dizabilităţi din regiunile Bucureşti-Ilfov, Centru şi Sud-Est”.

Citește mai mult în ttm Televiziunea Tîrgu Mureș >> 

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) a organizat, in data de 27 octombrie 2014, la hotelulul Grand**** o Campanie de promovare a poveştilor de succes ale femeilor de afaceri din regiunea Centru în cadrul proiectului proiectul PRO F.A.M.- Reintegrarea pe piaţa muncii a mamelor copiilor cu dizabilităţi din regiunile București Ilfov, Centru și Sud-Est prin dezvoltarea sistemului de competențe și aptitudini antreprenoriale si prin obținerea de noi calificări solicitate pe piața muncii, având ca partener naţional – Asociaţia Prietenii Monicăi.

La evenimentul de informare de la Târgu Mureş din 27 octombrie 2014 au fost invitate să participe femeile, mame ale copiilor cu dizabilităţi din regiunea Centru, precum și reprezentanți ai mass-media, ai autorităților publice locale, ai organizațiilor societății civile și ai mediului de afaceri local.


Citește mai multe despre proiect: 


Pentru mai multe informații ne puteți contacta:

  • CNIPMMR – Departament Proiecte – str. Dr. Lister nr. 51, sector 5
  • Telefon: 031 86 00 497; 031 86 00 498
  • E-mail: secretariat@smeprojects.ro

PRO F.A.M.