COMPERUR – conferință regională Iași


Conferință regională: ”Creșterea gradului de conștientizare și informare cu privire la sprijinirea sustenabilități pe termen lung a zonelor rurale” 
| Iași, 24 septembrie 2014, Hotel Zimbru
comperur-logoCOMPERUR – ”Dezvoltarea capitalului uman din mediul rural”


compenur 1Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) a organizat in data de 24 septembrie 2014, la Hotel Zimbru din Iasi, conferinta regionala cu tema „Cresterea gradului de constientizare si informare cu privire la sprijinirea sustenabilitati pe termen lung a zonelor rurale”.

Evenimentul face parte din activitatile de informare si comunicare ale proiectului si consta in organizarea conferintei cu scopul de a prezenta oportunitatie de angajare in domenii non-agricole pentru persoane implicate in agricultura de subzistenta, de a promova cultura antreprenoriala in mediul rural, in special catre tineri si femei, de a informa si motiva persoanele din mediul rural implicate in activitati non-agricole sa participe la consiliere si formare profesionala.

La evenimentul de informare din 24 septembrie au fost  invitate sa participe persoane neangajete in cautarea unui loc de munca, persoane ocupate in agricultura de subzistenta, someri de lunga durata si someri tineri, precum si reprezentanti ai mass-media, ai autoritatilor publice locale, ai organizatiilor societatii civile si ai mediului de afaceri local.

Printre invitatii care s-au adresat participantilor s-au numarat:

  • Dl prof. Univ. Dr. Ovidiu NICOLESCU– Presedinte, Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania
  • Dl Neculai VITELARU– Presedinte, Federatia Patronatelor IMM Regiunea Nord-Est
  • Dna Gabriela COLOBANEA– Expert implementare, Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania
  • Dl Narcis TABACARU– Director, OTIMMC Iasi
  • Dl Marius OLARIU– Consultant regional, regiunea Nord-Est

comperur-featured-images2


Citește mai multe despre proiect: 


Pentru mai multe informații ne puteți contacta:

  • CNIPMMR – Departament Proiecte – str. Dr. Lister nr. 51, sector 5
  • Telefon: 031 86 00 497; 031 86 00 498
  • E-mail: secretariat@smeprojects.ro

comperur logo mare

Post Your Thoughts