AVATAR – Constanța


Seminar de informare în cadrul proiectului AVATAR 
Constanța, 05 septembrie 2014, Hotel Bulevard

avatar-logo

AVATAR – Acțiuni cu Valoare Adăugată pentru Țară prin Antreprenoriat și Recalificare


avatar constanta

“Implementarea acestui proiect este un moment important pentru că viitorul României depinde de modul în care înțelegem să dezvoltăm comunitățile. CNIPMMR s-a focalizat pe două direcții. Prima direcție este aceea de a ajuta cât mai mulți oameni din mediul rural, iar cea de-a doua, extrem de importantă, se referă la sprijinirea tinerilor”, a declarat Iulian Gropoșilă, vicepreședinte CNIPMMR.

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) a organizat, la hotelul Bulevard din Constanța un seminar de informare al proiectului AVATAR. Proiectul vizează facilitarea inserției pe piața muncii a 1000 de persoane din mediul rural, la nivelul a 5 regiuni de implementare (București-Ilfov, Nord-Est, Nord-Vest, Sud-Est, Sud-Muntenia), prin încadrarea și menținerea pe piața muncii a unui număr cât mai mare de persoane din grupul țintă, dintre care 200 de persoane inactive, 300 de persoane în căutarea unui loc de muncă, 110 de șomeri tineri și 90 de lungă durată și 300 de persoane ocupate în  agricultura de subzistență.

avatar-constanta-featured

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) derulează în perioada aprilie 2014 – septembrie 2015 proiectul AVATAR – Actiuni cu Valoare Adaugata pentru Tara prin Antreprenoriat si Recalificare, având ca partener național – Primăria Comunei Luna și partener transnațional – Sistemi Formativi Confindustria Umbria din Italia. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 și are un buget total de 6 481 373.14 lei.


Citește mai multe despre proiect: 


Pentru mai multe informații ne puteți contacta:

avatar

Post Your Thoughts