Termenul de înscriere în competiția The Big Pitch se prelungește! Încarcă-ți filmulețul până pe 23 august, ora 17.00 și ai șansa să câștigi marele premiu de 10.000 de euro!

Am prelungit perioada de înscrieri pe site-ul oficial al competiției The Big Pitch – www.thebigpitch.ro până pe 23 august 2013, ora 17.00! Prezintă-ți ideea într-un filmuleț de maxim două minute și asigură-ți locul în Marea Finală!

Nu uita de cei trei pași pentru înscriere:

Pasul 1 sau Ideea – E cel mai greu… Să ai o idee genială… Poate fi orice: de la un produs nou, un site, o întreprindere socială, o aplicație smartphone…Suntem deschiși în privința ideilor!

Pasul 2 sau Filmulețul de prezentare – Înregistrează un filmuleț de 2 minute în care îți prezinți idea și încarcă filmul pe www.thebigpitch.ro până pe 23 august 2013, ora 17. E obligatoriu să ne spui: care e ideea ta, cine o va cumpăra și de ce, cât de mare e potențiala piață!!

Pasul 3 sau Anunțul – Cel mai important: nu uita să îți promovezi ideea! Vizitatorii site-ului vor vota online iar voturile lor vor face diferența între cine merge în Etapa a 2-a și cine nu – așa că dă de veste, folosind orice mijloc ai la dispoziție – Facebook, Twitter sau chiar discuții și evenimente!

Mai e foarte puțin timp până la Marea Finală (5 septembrie 2013)! Doar zece norocoși vor avea ocazia să intre în lupta pentru 10.000 de euro. Cinci dintre cele mai votate filmulețe trec automat în finală. iar alte cinci – cele mai bune idei – vor fi alese de profesorii Școlii ANTREMAN.

Dacă vrei și tu să fii printre ideile premiate nu uita că data limită de înscriere este 23 august 2013!

Pentru mai multe detalii sau înscriere viziteaza www.thebigpitch.ro sau scrie-ne pe adresa office@smeprojects.ro.

Sponsorii oficiali ai competiției sunt: EximBank și Phillip Morris International.

Competiția este organizată de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România în parteneriat cu Universitatea Anglia Ruskin din Cambridge și Academia de Studii Economice București,  în cadrul proiectului ANTREMAN – Înființarea Școlii de Studii Antreprenoriale și Manageriale-modalitate inovativă de promovare a antreprenoriatului în România, cofinanțat din FSE prin POSDRU 2007-2013.

Post Your Thoughts