Premiera la nivel national – „Targul furnizorilor mici si mijlocii pentru industria petroliera”

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), in parteneriat cu OMV Petrom, va invita sa participati la Targul furnizorilor mici si mijlocii ce deservesc industria petroliera, eveniment care va avea loc in Bucuresti, joi, 27 iunie 2013, intre orele 9.30 – 16.00, la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Evenimentul este deschis furnizorilor de materiale si echipamente, prestatorilor de servicii si executantilor / proiectantilor de lucrari care deservesc industria petroliera din randul intreprinderilor mici si mijlocii din intreaga tara si are ca obiectiv principal cresterea vizibilitatii acestor intreprinderi in randul companiilor de petrol si gaze din Romania.

Modalitati de participare:

  • ca expozant
  • cu reprezentant

Beneficiile participarii:

  • oportunitatea de a va prezenta produsele, serviciile si lucrarile unor jucatori importanti pe piata de petrol si gaze
  • oportunitatea de a intra in dialog direct cu reprezentanti ai unor importante companii petroliere de pe piata din Romania
  • oportunitatea de a face parte din bazele de date apartinand companiilor petroliere

Cine poate sa participe?

Intreprinderile mici si mijlocii, avand ca domeniu de activitate furnizarea de materiale si echipamente, prestarea de servicii specifice industriei petroliere, inclusiv orice servicii auxiliare, precum si executarea / proiectarea de constructii civile si industriale si instalatii aferente acestora.

Evenimentul se va desfasura sub forma unui targ de prezentare a produselor, serviciilor si lucrarilor oferite / executate de compania dumneavoastra.

PARTICIPAREA IN CALITATE DE EXPOZANT/REPREZENTANT ESTE GRATUITA.

Deoarece locurile sunt limitate, admiterea se va face in ordinea inregistrarii, in limita locurilor disponibile.

Pentru mai multe detalii privind inscrierea ca expozant in cadrul evenimentului va rugam sa contactati Consiliul National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania, tel. 021 3126893, e-mail office@cnipmmr.ro.

Post Your Thoughts