Marea Finala The Big Pitch Romania

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) in parteneriat cu Universitatea Anglia Ruskin Cambridge si Academia de Studii Economice Bucuresti organizeaza, in premiera in Romania, competitia de planuri de afaceri The Big Pitch.

Competitia The Big Pitch a luat nastere in cadrul celui mai mare hub intreprenorial din Marea Britanie – Cambridge – si este organizata anual de catre Ashcroft International Business School, Anglia Ruskin. The Big Pitch este un eveniment care vrea sa demonstreze ca o idee originala, implementata cu ajutorul unor specialisti, se poate concretiza intr-un business real in cadrul a doua etape: Video Pitch si Live Pitch. 

Cele mai bune 11 idei de afaceri intrate in competitie au oportunitatea de a castiga premiul cel mare in valoare de 10.000 de euro, premiul al doilea in valoarea de 5.000 de euro si premiul al treilea in valoare de 3.000 de euro in cadrul Marei Finale The Big Pitch.

Marea Finala The Big Pitch va avea loc pe 5 septembrie 2013 incepand cu ora 17.00, la JW Marriott Grand Hotel Bucharest, Salon D, Calea Septembrie nr.90, sector 5, Bucuresti.

Precizam ca participarea dumneavoastra la acest eveniment este gratuita.

Confirmarea dumneavoastra de participare se poate face pana la data de 4 septembrie 2013, ora 15.00, prin transmiterea formularului (http://www.immromania.ro/noutati_detalii.php?id_stire=7285&utm_campaign=newsletter&utm_content=September_186&utm_medium=email&utm_source=newsletter) completat la adresa de email: gabriela.ciuciula@smeprojects.ro sau la numarul de fax: 021 410 87 34, persoana de contact: Gabriela Ciuciula.

Post Your Thoughts