Topul Național al Firmelor Private din România

Eveniment de referință pentru comunitatea de afaceri din România, ce recunoaște de 30 de ani meritele antreprenorilor prin promovarea celor mai performante întreprinderi ale României ținând cont de cifră de afaceri, profit brut, productivitate și performanță globală. 

Ziua Întreprinzătorilor și Forumul IMM-urilor

Eveniment tematic ce dezbate subiecte de actualitate pentru antreprenori și celebrează ziua acestora.

Carta Albă a IMM-urilor din România

Eveniment de lansare a celei mai complexe analize a mediului de afaceri din România, folosită ca suport și referință în publicațiile economice internaționale

Romania Start-up Revolution

Evenimentul are ca scop revitalizarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor și prezentarea în exclusivitate a unui nou concept CNIPMMR: ROMANIA START-UP REVOLUTION ce conține elemente și programe esențiale pentru noul program de guvernare.

Romania Tech Nation

Proiect multi-anual / cu evenimente policentrice organizate sub patronajul Președintelui României, care stimulează transformarea României prin tehnologie (Romania – Tech Nation) pornind de la coagularea actorilor cheie în trei direcții strategice (ecosistemul antreprenorial, ecosistemul de educație, politicile publice) cu obiective tactice anuale, respectiv strategice, pe 5 și 10 ani.

European Entrepreneurship Forum

Eveniment realizat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României ce a avut ca scop stimularea antreprenoriatul în Uniunea Europeană și crearea unui „Small Business Act”, reformat și mai îndrăzneț, adaptat provocărilor cu care se confruntă întreprinderile mici și întreprinzătorii din UE în economia globală de astăzi.

Invest in Romania

Un program de promovare a oportunităţilor de investiţii la nivel regional și de  stimulare a atragerii de noi investiţii prin organizarea unei serii de evenimente specifice vizând dezvoltarea  mediului de afaceri la nivel național și stabilirea de parteneriate transnaționale. 

Seria de evenimente online “vorbIMM despre…”

Tematici abordate: VorbIMM despre: fonduri europene în sprijinul IMM-urilor, VorbIMM despre: IMM Invest, VorbIMM despre: vouchere și micro-granturi pentru IMM-uri, VorbIMM despre: restartarea și flexibilizarea forței de muncă, VorbIMM despre: relansare economică și managementul crizei

CAPITALA ANTREPRENORIATULUI ROMÂNESC

Competiție între municipii care au o viziune antreprenorială de excepție, indiferent de dimensiunea și prosperitatea acestora. Municipiul care dispune de planul de acțiune cel mai performant și orientat spre viitor va fi distins cu titlul de “Capitala antreprenoriatului românesc”.

Interesat de evenimentele noastre? Transmite-ne un e-mail la adresa iulia.hainarosie@cnipmmr.ro