Executivul CNIPMMR

Ștefan Corcodel, manager de proiect

Absolvent în calitate de șef de promoție al Facultății de Management din cadrul ASE București, atât la nivelul studiilor universitare de licență (2013), cât și la masterat (2015). Doctor al aceleiași universități, în domeniul de cercetare Management, cu o temă în domeniul managementului fondurilor structurale (2018).

În cadrul CNIPMMR este manager de proiect din anul 2014, cu două întreruperi ale activității în care a activat în mediul public – a fost consilier personal al Ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (ianuarie-februarie 2017) și al Ministrului delegat pentru Fondurile Europene (iulie-octombrie 2017). A fost și este implicat în implementarea mai multor proiecte finanțate prin POSDRU, POCU, programe ale Comisiei Europene, etc., în care CNIPMMR este beneficiar sau partener.

Mai multe detalii pot fi vizualizate în pagina de LinkedIn.

Ciprian Adrian Popescu,

Este absolvent al Facultatii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de masterat in Managementul Afacerilor din cadrul aceleiasi institutii. Inca din timpul studiilor s-a implicat in activitati de reprezentare a studentilor fiind membru activ in cadrul organizatiilor studentesti. A acumulat experienta in domeniul vanzarilor si al comertului si a fost implicat in mai multe proiecte POSDRU dar si intr-un proiect transnational.

In prezent este implicat in proiectele finantate prin POCU pe care CNIPMMR le implementeaza.

Camelia Cristof, Şef de cabinet al preşedintelui CNIPMMR Cu o bogată experienţă în domeniul secretariatului, o înclinaţie nativă spre detaliu şi comunicare, Camelia este interfaţa dintre preşedinte şi mediul extern organizaţiei. Este totodată şi unul dintre traducătorii Cartei Albe a IMM-urilor, în limba engleză. De asemenea, asigură o relaţie constantă cu membrii Colegiului de Excelenţă în Afaceri, fiind preocupată de atragerea de potenţiali sponsori pentru activităţile majore ale organizaţiei. Având în vedere prezenţa preşedintelui în cadrul unor evenimente academice, ştiinţifice, administrative, Camelia se ocupă de crearea prezentărilor şi de design-ul acestora.

 

Iulia Sîrbu, Specialist Comunicare şi Relaţii Publice

A absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, realizând ulterior și un master cu specializarea “Consultanţă în management şi dezvoltarea afacerii”.

În cadrul CNIPMMR Iulia coordonarea departamentului de comunicare și PR, realizează și implementează politica de comunicare și PR a organizației, pune în aplicare planuri de comunicare, gestionează imaginea companiei, organizează conferințe de presă și concepe și realizează evenimentele organizației împreună cu echipa CNIPMMR.

Fiind pasionată de dans și adepta unui stil de viață sănătos, Iulia este și instructor autorizat de Zumba Fintess.

Mihnea Câmpeanu, Consilier CNIPMMR

A absolvit Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, specializarea – drept, din cadrul Universităţii Creştine „Dimitrie Cantemir” din Bucureşti şi programul de masterat „Dreptul Muncii, Relaţii de Muncă şi Industriale” din cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti. În cadrul CNIPMMR ocupă funcţia de consilier, având responsabilitatea mentenanţei și îmbunătățirii platformelor de comunicare ale consiliului. De asemenea, se ocupă și cu publicarea/compunerea articolelor de interes pentru IMM-uri.

Este pasionat de ciclism, obținând în anul 2017 titlul de Super Randonneur, reușind să parcurgă brevetele de anduranță de 200, 300, 400, respectiv 600 km. pe teritoriul României.

Post Your Thoughts