Executivul CNIPMMR

 

mirabela-jianu

 

Lavinia Mirabela Jianu, Director Directia Proiecte
Lavinia Mirabela Jianu are 10 ani experienţă în domeniul managementului de proiect. A absolvit Academia de Studii Economice Bucuresti (licenţă: Management; master în managementului IMMurilor), fiind şi doctorand în cadrul aceleiaşi universităţi. Începând cu anul 2006, a făcut parte din echipele de management şi implementare a peste 30 de proiecte în calitatea de manager de proiect, coordonator, cercetător şţiintific, expert tehnic sau trainer. Proiectele gestionate de Direcţia Proiecte în perioada 2012-2016 au o valoare de peste 20 milioane de euro.

oana-bara

Oana Mihaela Bâra, Director Direcţia Proiecte
Oana Mihaela Bâra are 10 ani experienţă în domeniul managementului de proiect. A absolvit Academia de Studii Economice Bucureşti (licenţă: Management; master în managementului IMM-urilor), fiind şi doctorand în cadrul aceleiasi universităţi. Începând cu anul 2006, a făcut parte din echipele de management şi implementare a peste 30 de proiecte în calitate de manager de proiect, coordonator, cercetator ştiinţific, expert tehnică sau trainer. Proiectele gestionate de Direcţia Proiecte în perioada 2012-2016 au o valoare de peste 20 milioane de euro.

 

anaAna Bontea, Director Departamentul Juridic şi Dialog Social CNIPMMR

Absolventă a Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Drept. A urmat un master în domeniul “Relaţii de Muncă şi Industriale” în cadrul Facultăţii de Drept, Universitatea Bucureşti. A urmat studii aprofundate în domeniul “Drept comunitar”. Din anul 2003 este angajată în cadrul Departamentului Juridic şi Dialog Social, iar din anul 2007 este reprezentantul CNIPMMR în cadrul Comitetului Economic şi Social European. Ana este unul dintre specialiştii recunoscuţi la nivel naţional, pe dreptul muncii, implicarea ei în modificările legislative iniţiate de către CNIPMMR, fiind majoră.

 

oana-ghitulescuOana Ghiţulescu, Director Departamentul Comunicare şi Structuri Teritoriale
Absolventă a Academiei de Studii Economice Bucureşti. Oana lucrează de 11 ani în cadrul CNIPMMR, ocupându-se de relaţia cu presa şi comunicarea atât cu mediul intern cât şi cu cel extern organizaţiei, dar şi cu organizaţiile europene şi internaţionale la care CNIPMMR este afiliat. Din anul 2014 a preluat şi responsabilitatea gestionării relaţiilor cu structurile teritoriale membre ale CNIPMMR, prin asigurarea coordonării acestora.

 

camelia-cristofCamelia Cristof, Şef de cabinet al preşedintelui CNIPMMR
Cu o bogată experienţă în domeniul secretariatului, o înclinaţie nativă spre detaliu şi comunicare, Camelia este interfaţa dintre preşedinte şi mediul extern organizaţiei. Este totodată şi unul dintre traducătorii Cartei Albe a IMM-urilor, în limba engleză. De asemenea, asigură o relaţie constantă cu membrii Colegiului de Excelenţă în Afaceri, fiind preocupată de atragerea de potenţiali sponsori pentru activităţile majore ale organizaţiei. Având în vedere prezenţa preşedintelui în cadrul unor evenimente academice, ştiinţifice, administrative, Camelia se ocupă de crearea prezentărilor şi de design-ul acestora.

 

IMG_4091Iulia Sîrbu,Consilier Comunicare şi Relaţii Publice

A absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale. În prezent este studentă în ultimul an la master, specializarea “Consultanţă în management şi dezvoltarea afacerii”. Fiind pasionată de dans şi dorind să pună în aplicare cunoştinţele acumulate în anii de studii, Iulia a iniţiat în urmă cu 4 ani o mică afacere, fiind instructor autorizat de Zumba Fintess. În cadrul CNIPMMR a participat la diferinte seminarii şi conferinţe naţionale şi internaţionale, pe teme care au vizat domeniul comunicării şi al relaţiilor publice.

 

Mihnea Câmpeanu, Consilier CNIPMMR

A absolvit Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, specializarea – drept, din cadrul Universităţii Creştine „Dimitrie Cantemir” din Bucureşti şi programul de masterat „Dreptul Muncii, Relaţii de Muncă şi Industriale” din cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti. În cadrul CNIPMMR ocupă funcţia de consilier, având responsabilitatea mentenanţei site-ului şi a paginii de Facebook ale consiliului. De asemenea, se ocupă și cu publicarea pe site și pe Facebook a articolelor de interes pentru IMM-uri, realizează revista presei în fiecare zi și mai realizează și activități administrative, când este nevoie.

Post Your Thoughts