CEC Bank, “partenerul mediului de afaceri” si “banca de casa a romanilor”

In cei peste 10 ani de la schimbarea modelului de business, prin transformarea dintr-o casa de economii intr-o banca comerciala, universala, CEC Bank, singura banca detinuta integral de Statul Roman, s-a pozitionat drept “partenerul mediului de afaceri” si “banca de casa a romanilor”.

Procesul de transformare din C.E.C. in CEC Bank si implementarea strategiei de afaceri, in noul context, nu au fost deloc simple ori usoare, dar determinarea si profesionalismul echipei de conducere au facut totul posibil. Astazi, CEC Bank este o banca de top care gestioneaza active de peste 30 miliarde lei si care concureaza de la egal la egal cu bancile straine, parte a unor mari grupuri financiare.

Cu o retea de circa 1.022 unitati teritoriale, dintre care 480 in mediul rural si o oferta de produse si servicii competitiva si flexibila, CEC Bank este banca care s-a implicat constant in implementarea programelor guvernamentale de facilitare a accesului la finantare a mediului de afaceri si a persoanelor fizice. Incepand cu anul 2007, CEC Bank a participat la toate cele 80 de programe guvernamentale, acordand peste 174.000 credite, in valoare totala de peste 7,7 miliarde lei. Dintre acestea, 16 programe au fost dedicate IMM-urilor, fiind acordate peste 3.400 credite, in valoare de peste 670 milioane lei. Alte 13 programe au fost dedicate persoanelor fizice si fermierilor, fiind acordate peste 20.000 credite, in valoare de peste 3,7 miliarde lei.

Consecventa misiunii sale de afaceri, CEC Bank va continua sa ofere clientilor produse si servicii diverse, competitive si de calitate, urmarind cu precadere finantarea IMM-urilor, agriculturii, administratiilor publice locale, precum si a acelor proiecte bancabile care prin natura lor, contribuie la dezvoltarea economica, crearea si mentinerea locurilor de munca. De asemenea, Banca va fi un element activ in sprijinirea clientilor pentru accesarea Fondurilor Europene si se va implica in sustinerea Programelor Guvernamentale, acordand in continuare o atentie deosebita relatiei cu populatia Romaniei.

Mirela Iovu

 Vicepresedinte, CEC Bank

Post Your Thoughts