ISTABAI – Un sistem inteligent de control al incalzirii pentru iubitorii de confort

 

Confortul care economiseşte bani!

Zi de zi, cu toţii încercam să găsim soluţii eficiente pentru a reduce costurile facturilor de utilităţi. Cu ajutorul tehnologiei de azi, ne putem permite să avem vieţi mai plăcute, să facem totul mai rapid, mai inteligent şi, nu în ultimul rând, ECO! De acum putem să locuim în case inteligente!

 

Cel mai bun raport calitate – pret. Începând de la 258 euro.

Sistemul ISTABAI permite reglarea temperaturii de la distanţă cu o precizie de 0,1 grade, asigurând creşterea confortului în casa şi obţinerea unor economii semnificative, de până la 40%, la factura de încălzire.Putem controla temperatura în toată casa, sau, individual, în fiecare cameră, în funcţie de preferinţe.

Cu ajutorul interfeţei grafice se pot configura, simplu şi rapid, temperaturile pe intervale orare, zile şi luni, pentru întreaga casa sau pentru fiecare camera în parte, în funcţie de preferinţele utilizatorului.

Aplicaţia web este foarte uşor de utilizat, permiţând modificarea parametrilor grafici de funcţionare, astfel încăt temperatura se modifică în timp real.

Sistemul poate fi adaptat la majoritatea tipurilor de încălzire:  centrală proprie, centrală de bloc sau printr-un furnizor de energie termică extern sau încălzire prin pardoseală.

Instalarea dureaza câteva minute,fără a fi nevoie de personal specializat. Comunicarea între echipamente se realizează prin frecvenţa radio proprie şi nu necesită modificări ale casei  sau cabluri inestetice.

Este nevoie doar de o Statie de bază, un senzor de temperatură şi de un regulator de calorifer şi apoi întreg sistemul de încălzire al casei poate fi controlat uşor prin intermediul unui computer, smart phone sau tabletă. O stație de bază acopera o suprafață pe o rază de 500m2.

Danemar, o companie cu tradţie pe piaţa romanească de pe peste 20 ani, este unic distribuitor al produselor Istabai în România, oferind utilizatorilor din România posibilitatea de a comanda echipamente direct la un partener local. Astfel clienţii pot beneficia de consultanţă privind configurarea optimă a sistemului, instalare, garanţie, service, actualizare software şi alte servicii, furnizate de un personal calificat.

Cu o echipă de management vizionară, DANEMAR şi-a extins activitatea în 2015, orientandu-se către un domeniu de viitor – sisteme pentru case inteligente.

 

Contact: info@istabai.ro ; telefon: 021 310 7372

Website:www.istabai.ro

 

Post Your Thoughts