COMPERUR – invitatie Iasi, 10 iulie 2015

Târgul locurilor de muncă COMPERUR

oportunități de angajare pentru persoane din mediul rural aflate în căutarea unui loc de muncă 

logo COMPERUR jpg

Vineri, 10 iulie 2015, in localitatea Belcesti, judetul Iasi, va avea loc Targul locurilor de munca COMPERUR adresat persoanelor din mediul rural care au resedinta sau domiciliul in judetul Iasi. Targul de cariera  va reuni peste 25 de angajatori din judetul Iasi si este organizat in cadrul proiectului COMPERUR – Dezvoltarea capitalului uman din mediul rural.

Oportunitatile de cariera sunt adresate personalului calificat, dar si personelor necalificate si tinerilor care au sustinut examenul de bacalaureat, fara a urma o alta forma de invatamant. In cadrul acestui targ de locuri de munca pot participa persoane aflate in cautarea unui loc de munca.

Ce pot face vizitatorii  in cadrul Targului locurilor de munca COMPERUR?

  • Pot aplica pentru oportunitatile de cariera oferite;
  • Pot interactiona cu reprezentanti ai companiilor, persoane care le pot oferi informatii cu privire la cum poate evolua cariera lor si cum pot obtine jobul dorit;
  • In cadrul standului de consiliere in cariera pot primi sfaturi cu privire la modul de redactare a CV-ului: continut, aspect, relevanta in raport cu pozitia la care aplica. Vor afla cum isi pot imbunatati CV-ul pentru a atrage atentia angajatorilor.
  • Vor putea intalni reprezentanti ai companiilor din regiunea Nord Est care isi vor prezenta ofertele de locuri de munca disponibile. De asemenea, pot profita de pachetul integrat de servicii de orientare profesionala care include urmatoarele: orientare si consiliere profesionala si medierea muncii.

comperur iasiParticiparea la eveniment este gratuita!

Programul targului de joburi este de la 10:30 la 16:00.

Evenimentul se va desfasura in Sala de sport a Liceului V.M. Craiu din localitatea Belcesti, judetul Iasi.

Consiliul National al Intreprinderilor private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), implementeaza proiectul COMPERUR, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.


Pentru detalii şi informaţii suplimentare:
Gabriela Ciuciulă – Expert evenimente și implementare: gabriela.ciuciula@smeprojects.ro


Citește mai multe despre proiect: 

comperur logo mare

Post Your Thoughts