COMPERUR – invitatie Voluntari, 3 iulie 2015

Târgul locurilor de muncă COMPERUR

oportunități de angajare pentru persoane din mediul rural aflate în căutarea unui loc de muncă

logo COMPERUR jpgVineri, 3 iulie 2015, la Casa de Cultură din orașul Voluntari va avea loc Târgul locurilor de muncă COMPERUR adresat persoanelor din mediul rural care au reședința sau domiciliul în județul Ilfov. Targul de carieră  va reuni peste 30 de angajatori din municipiul București și județul Ilfov și este organizat în cadrul proiectului COMPERUR – Dezvoltarea capitalului uman din mediul rural.

Oportunitățile de carieră sunt adresate personalului calificat, dar și personelor necalificate și tinerilor care au susținut examenul de bacalaureat, fără a urma o altă formă de învățământ. În cadrul acestui târg de locuri de muncă pot participa persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Ce pot face vizitatorii  în cadrul Târgului locurilor de muncă COMPERUR?

  • Pot aplica pentru oportunitățile de carieră oferite;
  • Pot interacționa cu reprezentanți ai companiilor, persoane care le pot oferi informații cu privire la cum poate evolua cariera lor și cum pot obține jobul dorit;
  • În cadrul standului de consiliere în carieră pot primi sfaturi cu privire la modul de redactare a CV-ului: conținut, aspect, relevanță în raport cu poziția la care aplică. Vor afla cum își pot îmbunătăți CV-ul pentru a atrage atenția angajatorilor.
  • Vor putea întâlni reprezentanți ai companiilor din regiunea București-Ilfov care își vor prezenta ofertele de locuri de muncă disponibile. De asemenea, pot profita de pachetul integrat de servicii de orientare profesională care include următoarele: orientare și consiliere profesionala și medierea muncii.

Participarea la eveniment este gratuită!

Programul targului de joburi este de la 10:30 la 16:00.

Consiliul Național al Întreprinderilor private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), implementează proiectul COMPERUR, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.


Pentru detalii şi informaţii suplimentare:
Gabriela Ciuciulă – Expert evenimente și implementare
Tel.: 0758 099.666, gabriela.ciuciula@smeprojects.ro


Citește mai multe despre proiect: 

Post Your Thoughts